www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl
Datum: 06-07-2024
Plaats: Wieringerwerf
Locatie: Boshuis, Noorderdijkweg 23
Atletiekunie: Geen Atletiekunie-wedstrijd
EHBO: Geen EHBO aanwezig
Nordic Walk: Geen Nordic Walk toegestaan
Routebeschrijving: Robbenoordbos

Img_0007AVW 3bossentrail op 6 juli 2024 Trailrunning is niet zomaar hardlopen; het is een reis door de natuur, een uitdaging voor zowel beginners als ervaren hardlopers. Laat je meenemen op reis door de 3 bossen van de Wieringermeer! De AVW 3bossentrail brengt je over ongerepte paden, omringd door bos en onverhard terrein. Getjilp van vogels, het ruisen van de bladeren en de geur van bos vergezellen je, terwijl je je een weg baant over een bijna geheel onverhard parcours. Deze trailrun is toegankelijk voor alle niveaus. Het wedstrijd element verdwijnt, waardoor wandelen tussendoor kan, en genieten van de omgeving het belangrijkste is. Finishen kan tot 15.00 uur.

De AVW 3bossentrail start bij het Boshuis aan de Noorderdijkweg 23. Vanuit daar loopt u de prachtige bossen van de Wieringermeer in. Er kan gekozen worden tussen de afstanden van 12km en 22km. Op deze routes is er één verzorgingspost die twee keer gepasseerd wordt. Omdat trailrunning gaat over genieten van, en goed zijn voor de natuur, zijn er op de verzorgingspost geen bekers en voorverpakte artikelen aanwezig. Maak bijvoorbeeld gebruik van een trailrugzak/camelback of vouwbeker/flesje om bij de post wat te drinken. We laten niets achter, alleen onze voetafdruk.

De kosten van de AVW 3bossentrail zijn €20,-. Hiervoor wordt een start- en finishlocatie geboden met sanitaire voorzieningen, is er gelegenheid tot consumptie op eigen kosten en is het parcours uitgezet in het bos. Inschrijven is mogelijk tot maandag 1 juli. LET OP! Is er een maximaal aantal deelnemers dus vol=vol. Bij de inschrijving kiest u voor een startvak van een half uur. In dit half uur kunt u van start. Bij de start zal de organisatie erop toezien dat het parcours gestart wordt in kleine groepjes zodat er optimaal genoten kan worden van de natuur zonder andere deelnemers om je heen. Link voor inschrijven is: https://inschrijven.nl/form/2024070604140-nl

Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest