www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Wieringermeer trail

Terug naar evenementen overzicht
Datum: 18-06-2016
Plaats: Wieringerwerf
Locatie: Dijkgatsbos
Atletiekunie: Atletiekunie-wedstrijd
EHBO: EHBO aanwezig
Nordic Walk: Geen Nordic Walk toegestaan
Routebeschrijving: Dijkgatbos

Wieringermeer Trail:
De trail vindt plaats op zaterdag 18 juni 2016.
Start is om 12.00 uur op de grote parkeerplaats aan de Noorderdijkweg te Wieringerwerf. (Bekend van de Dijkgatboscross).

Parcours:
Afstand van de trail is 18km.
Dit jaar ook een kortere versie van 8km te lopen!

Bekijk hier het 18km parcours.

Bekijk hier de start / finish.

Inschrijving:
Deelname uitsluitend mogelijk door middel van voorinschrijving op www.inschrijven.nl of direct via deze link.

Het inschrijfgeld dient vooraf te worden voldaan door middel van een bankoverschrijving op rekeningnummer NL06RABO0370423062 ten name van AV Wieringermeer.

Bij afmelding / afgelasting vindt er geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Na aftrek van kosten zal het resterende bedrag gedoneerd worden aan een nader te bepalen doel / instelling.

Het startnummer wordt niet opgestuurd, het ligt klaar op alfabetische volgorde. Het dient duidelijk zichtbaar te worden gedragen.

Inschrijfgelden:

18km en 8km - € 12,50

Uitslag:
Tijdregistratie geschied handmatig, uitslag wordt verwerkt via het programma wegwed en is in te zien op www.uitslagen.nl

Er zijn prijzen voor de eerste .. aankomende heren en voor de eerste .. aankomende dames. Verder zal er voor elke deelnemer een herinnering zijn. De prijsuitreiking vindt plaats zodra de eerst aankomende bekend zijn. Deze worden echter niet nagestuurd.

Verzorging:
Er zijn geen verzorgingsposten langs de route. Deelnemers dienen zich zelf te voorzien van drinken en voeding. Er is de mogelijkheid om een eigen met naam / startnummer voorziene bidon etc.  af te geven welke door de organisatie halverwege de route op een tafel zal worden neergezet. Deelnemers dienen deze zelf te pakken.

Ten behoeve van de deelnemers zal de organisatie een grote tent plaatsen. Er is echter geen kleed- en douche gelegenheid. Wel is er de mogelijkheid om na afloop te douchen in heet clubgebouw van AV Wieringermeer. (Tamsmalaan, Wieringerwerf)

Kleding / persoonlijke spullen kunnen worden neergezet bij de start / finish locatie; dit echter wel op eigen risico en verantwoording.

 

Door in te schrijven voor de trail, geeft deelnemer aan voor eigen risico deel te nemen en vrijwaard de organisatie eveneens van mogelijke aansprakelijkheid jegens de deelnemer.

Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest