www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

11
Jan
Algemene ledenvergadering - 9 februari 2015
Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering in het clubgebouw aan de Tamsmalaan te Wieringerwerf. Datum:           maandag 9 februari 2015 Aanvang:         19.30 uur    Agenda: Opening door de voorzitter; Ingekomen stukken en... Lees verder »
11
Jan
2e jeugdcross uitslag en foto's
Zaterdag 10 januari werd in Bakkum onder onstuimige weersomstandigheden de tweede cross van de regionale crosscompetitie gehouden. Totaal zo’n 600 jeugdatleten, afkomstig van ruim... Lees verder »
09
Jan
Deadline de Allrounder 16 januari 2015
De deadline voor het inleveren van een bijdrage voor de Allrounder komt aardig in zicht. Heb je aan een wedstrijd meegedaan op de weg... Lees verder »
23
Dec
Nieuwjaarsloop bij cv Wieringermeer in Slootdorp
Op zaterdag 3 januari 2015 wordt er bij CV Wieringermeer in Slootdorp de traditionele nieuwjaarsloop gehouden. Deze loop is voor iedereen toegankelijk dus niet... Lees verder »
09
Dec
Donderdag 18 december geen jeugdtraining
Op donderdag 18 december is voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur géén training. Dit is in verband met verschillende kerstvieringen en... Lees verder »
07
Dec
Start To Run 2016
Begin met hardlopen Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Hardlopen is goed voor je conditie, je... Lees verder »
07
Dec
Nieuwjaarsreceptie zondag 4 januari
Ook 2015 willen we met elkaar tot een mooi en sportief jaar maken. Om dit op gezellige wijze in te luiden nodigen we de... Lees verder »
05
Dec
1e Jeugdcross bij Dokev
Op 29 november werd bij Dokev de eerste wedstrijd van het Crossseizoen gehouden. Het was voor iedereen ook weer de eerste wedstrijd in de... Lees verder »
28
Nov
Prijs gewonnen met de grote clubactie?
Met de groteclub lotchecker kunt u kijken of u in de prijzen bent gevallen. Een prijs gewonnen met de grote clubactie? Check het hier! Lees verder »
27
Nov
Sinterklaas bij AVW
Op donderdag 4 december komen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brengen aan Atletiekvereniging Wieringermeer. Alle jeugdleden worden om 17:45 uur verwacht in onze kantine.... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest