www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

18
Dec
Lopen in de winter
  Koning winter regeert in Nederland. Hoe kun je met deze winterse omstandigheden toch blijven lopen? Onderstaand vind je tips voor sporten onder winterse omstandigheden: 1.... Lees verder »
17
Dec
Nieuwjaarsreceptie 2 januari 2011 (12:00 uur)
  Nieuwjaarsreceptie av Wieringermeer Op zondag 2 januari wordt in het clubgebouw van onze vereniging de Nieuwjaarsreceptie gehouden. De receptie start om 12.00 uur. Iedereen... Lees verder »
15
Dec
Dinsdag 4 januari weer pupillentraining
Kerstvakantie: De trainingen voor de pupillen gaan weer van start in het nieuwe jaar! Fijne kerstvakantie en tot dinsdag 4 januari 2011!       Lees verder »
13
Dec
Discus/kogelslinger kooi (update 23-03-2012)
12
Dec
Verplichte Jeugdcross av Castricum 8 januari 2011
  Op zaterdag 8 januari is de organisatie van de tweede wedstrijd van de crosscompetitie voor pupillen en junioren in de regio's 1 - 5... Lees verder »
06
Dec
Chronoloog indoorgala Hylas
Op zaterdag 11 december wordt in het wielerstadion in Alkmaar de Indoorgala van atletiekvereniging Hylas georganiseerd. De pupillen van atletiekvereniging Wieringermeer zijn ingedeeld in... Lees verder »
01
Dec
Sinterklaas bij atletiek
De sint met zijn knechten waren op bezoek bij onze vereniging. Vele kinderen mochten even op schoot bij sinterklaas. Sommige omdat sinterklaas iets over... Lees verder »
21
Nov
Anko Top derde Dokev Cross
Na een nacht vorst was het parcours van de DokevCross behoorlijk hard geworden. Het lopen op de verschillende tractor-sporen was vrij lastig. Het zonnetje dreigde... Lees verder »
21
Nov
4e plaats Joke van Bruggen 7heuvelenloop
Bij de 27e editite van de 7heuvelenloop heeft Joke van Bruggen een vierde plaats behaald in de categorie vrouwen 55-59 jaar. De eindtijd van... Lees verder »
20
Nov
Nieuwe lokatie SAV Cross (21-11-2010)
SAV Cross Aanstaande Zondag, 21 november, wordt de derde wedstrijd van het Roele de Vries CrossCircuit bij SAV gehouden. Dit jaar op een hele... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest