www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

29
Dec
Robbenoordbos op eigen risico
Als gevolg van de kou, ijzel, sneeuwval, regen en dooi lopen bezoekers van het Dijkgats- en Robbenoordbos kans dat zij slachtoffer worden van vallende... Lees verder »
24
Dec
Reglement Pupillen en Hoogspringen
Het wedstrijdreglement is op pupillen niet van toepassing.  Wedstrijdregel: Het is inderdaad zo dat veel regels voor pupillen anders of aangepast zijn, maar dit betekent... Lees verder »
18
Dec
Te koop: atletiekspullen
Heb jij in je kast nog gloednieuwe spikes die eigenlijk te groot zijn? Of een trainingspak van je baas gekregen dat je echt nooit... Lees verder »
18
Dec
Lopen in de winter
  Koning winter regeert in Nederland. Hoe kun je met deze winterse omstandigheden toch blijven lopen? Onderstaand vind je tips voor sporten onder winterse omstandigheden: 1.... Lees verder »
17
Dec
Nieuwjaarsreceptie 2 januari 2011 (12:00 uur)
  Nieuwjaarsreceptie av Wieringermeer Op zondag 2 januari wordt in het clubgebouw van onze vereniging de Nieuwjaarsreceptie gehouden. De receptie start om 12.00 uur. Iedereen... Lees verder »
15
Dec
Dinsdag 4 januari weer pupillentraining
Kerstvakantie: De trainingen voor de pupillen gaan weer van start in het nieuwe jaar! Fijne kerstvakantie en tot dinsdag 4 januari 2011!       Lees verder »
13
Dec
Discus/kogelslinger kooi (update 23-03-2012)
12
Dec
Verplichte Jeugdcross av Castricum 8 januari 2011
  Op zaterdag 8 januari is de organisatie van de tweede wedstrijd van de crosscompetitie voor pupillen en junioren in de regio's 1 - 5... Lees verder »
06
Dec
Chronoloog indoorgala Hylas
Op zaterdag 11 december wordt in het wielerstadion in Alkmaar de Indoorgala van atletiekvereniging Hylas georganiseerd. De pupillen van atletiekvereniging Wieringermeer zijn ingedeeld in... Lees verder »
01
Dec
Sinterklaas bij atletiek
De sint met zijn knechten waren op bezoek bij onze vereniging. Vele kinderen mochten even op schoot bij sinterklaas. Sommige omdat sinterklaas iets over... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest