www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

17
Jan
Heb jij schrijftalent en durf je wat te schrijven?
Dan heeft av Wieringermeer een uitdaging, want: Heb jij aan een leuke wedstrijd meegedaan. Of wil je de leden van av Wieringermeer op de hoogte... Lees verder »
14
Jan
Verplichte wedstrijd februari pupillen en junioren
Verplichte wedstrijd: In februari is de laatste verplichte wedstrijd. 12 februari een thuiswedstrijd: de laatste jeugdcross wedstrijd van het winterseizoen in het Dijkgatsbos. Als je... Lees verder »
09
Jan
Halve marathon van Egmond uitslagen
Een aantal atleten van onze vereniging hebben deelgenomen aan de halve marathon van Egmond. Deze wedstrijd staat bekend als een zware loop. Een groot... Lees verder »
09
Jan
Uitslag 2e jeugdcross bij av Castricum
Zaterdag 8 januari stond de tweede wedstrijd van het jeugdCrossCircuit op het programma. Deze werd gehouden bij Camping Bakkum en de organisatie was in... Lees verder »
07
Jan
3e Jeugdcrosscompetitie
Op 12 Februari 2011 heeft A.V. Wieringermeer de 3e jeugdcrosscompetitie in het dijkgatbos georganiseerd. Uitslagen en foto's van deze wedstrijd staan inmiddels online. Bekijk hier de... Lees verder »
29
Dec
Robbenoordbos op eigen risico
Als gevolg van de kou, ijzel, sneeuwval, regen en dooi lopen bezoekers van het Dijkgats- en Robbenoordbos kans dat zij slachtoffer worden van vallende... Lees verder »
24
Dec
Reglement Pupillen en Hoogspringen
Het wedstrijdreglement is op pupillen niet van toepassing.  Wedstrijdregel: Het is inderdaad zo dat veel regels voor pupillen anders of aangepast zijn, maar dit betekent... Lees verder »
18
Dec
Te koop: atletiekspullen
Heb jij in je kast nog gloednieuwe spikes die eigenlijk te groot zijn? Of een trainingspak van je baas gekregen dat je echt nooit... Lees verder »
18
Dec
Lopen in de winter
  Koning winter regeert in Nederland. Hoe kun je met deze winterse omstandigheden toch blijven lopen? Onderstaand vind je tips voor sporten onder winterse omstandigheden: 1.... Lees verder »
17
Dec
Nieuwjaarsreceptie 2 januari 2011 (12:00 uur)
  Nieuwjaarsreceptie av Wieringermeer Op zondag 2 januari wordt in het clubgebouw van onze vereniging de Nieuwjaarsreceptie gehouden. De receptie start om 12.00 uur. Iedereen... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest