www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

04
Feb
Zwemmiddag
Zondag, 20 februari aanstaande, is het weer zover! ZWEMMIDDAG! Ga je mee? Programma in het kort: 13.00 uur verzamelen bij (in) het clubgebouw. 13.15 uur vertrek naar het zwembad. 13.30... Lees verder »
18
Jan
Gezocht: Nieuwe Grote Club Actie coördinator
AVW zoekt een nieuwe coördinator voor de Grote Club Actie Na 3 jaar wil ik graag de coördinatie van de jaarlijkse grote club... Lees verder »
18
Jan
Een helse loop door It Heidenskip van Hylke Speerstra
Inschrijving Oerpolderloop geopend! Oerpolderloop III start op zondag 6 maart 2011 om 14.00 uur. Start en finish van het 14km lange parcours zijn in It... Lees verder »
17
Jan
Heb jij schrijftalent en durf je wat te schrijven?
Dan heeft av Wieringermeer een uitdaging, want: Heb jij aan een leuke wedstrijd meegedaan. Of wil je de leden van av Wieringermeer op de hoogte... Lees verder »
14
Jan
Verplichte wedstrijd februari pupillen en junioren
Verplichte wedstrijd: In februari is de laatste verplichte wedstrijd. 12 februari een thuiswedstrijd: de laatste jeugdcross wedstrijd van het winterseizoen in het Dijkgatsbos. Als je... Lees verder »
09
Jan
Halve marathon van Egmond uitslagen
Een aantal atleten van onze vereniging hebben deelgenomen aan de halve marathon van Egmond. Deze wedstrijd staat bekend als een zware loop. Een groot... Lees verder »
09
Jan
Uitslag 2e jeugdcross bij av Castricum
Zaterdag 8 januari stond de tweede wedstrijd van het jeugdCrossCircuit op het programma. Deze werd gehouden bij Camping Bakkum en de organisatie was in... Lees verder »
07
Jan
3e Jeugdcrosscompetitie
Op 12 Februari 2011 heeft A.V. Wieringermeer de 3e jeugdcrosscompetitie in het dijkgatbos georganiseerd. Uitslagen en foto's van deze wedstrijd staan inmiddels online. Bekijk hier de... Lees verder »
29
Dec
Robbenoordbos op eigen risico
Als gevolg van de kou, ijzel, sneeuwval, regen en dooi lopen bezoekers van het Dijkgats- en Robbenoordbos kans dat zij slachtoffer worden van vallende... Lees verder »
24
Dec
Reglement Pupillen en Hoogspringen
Het wedstrijdreglement is op pupillen niet van toepassing.  Wedstrijdregel: Het is inderdaad zo dat veel regels voor pupillen anders of aangepast zijn, maar dit betekent... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest