www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

17
Mei
Uitslagen Heer & Meester Baancircuit
Een aantal atleten doen mee aan het Heer en Meester Baancircuit. Dit is een competitie voor Junioren B en A, Senioren en Masters. De... Lees verder »
09
Mei
Instuifwedstrijd SV Noordkop 18 mei
Op woensdag 18 mei organiseert Noordkop een instuifwedstrijd op de baan aan de Ruyghweg. Aanvang 19.00 uur. Alle atleten kunnen deelnemen... Lees verder »
26
Apr
Trainen jeugd (ivm vakantie)
In verband met de aankomende schoolvakantie een berichtje over de trainingen. Op dinsdag 26 en donderdag 28 april is er gewoon trainen volgens de normale... Lees verder »
20
Apr
AVW op MOBIEL
Vanaf heden is het mogelijk om de website van A.V. Wieringermeer e.o. ook te bekijken op de mobiel. De mobiele versie van de website is... Lees verder »
16
Apr
Scholieren veldloop
Sportservice Schagen wil op 20 april voor de 2e keer de Scholierenveldloop voor de gemeenten Wieringen en Wieringermeer organiseren. De Scholierenveldloop is... Lees verder »
10
Apr
Klusdag geslaagd!
Veel vrijwilligers van AVW hebben zaterdag 9 april hun uiterste best gedaan om de baan en de kantine op te knappen! Op het programma stond... Lees verder »
09
Apr
Heer & Meester Baanciruit (NOVA)
(Baancircuit is voor Master, Senioren, Junioren A, Junioren B. Junioren C mogen deelnemen bij de Junioren B, let op dat hierbij de gewichten gebruikt... Lees verder »
08
Apr
Zaterdag 9 april Klusdag!
Zaterdag 9 april is het weer freubeldag. Op deze dag pakken we klusjes aan op onze locatie aan de Tamsmalaan. Kluslijst voor de grote... Lees verder »
03
Apr
Foto's en Uitslag Trainingspakkenwedstrijd
Veel atleten van AVW hebben deelgenomen aan de trainingspakkenwedstrijd bij SAV. Hier mochten de verenigingen SAV, Hollandia en AVW aan meedoen. Veel PR's (Persoonlijk Records)... Lees verder »
31
Mrt
Laatste binnentraining jeugd
Donderdag 31 maart is de laatste binnentraing voor de jeugd. Vanaf april wordt er op dinsdag en donderdag buiten op de atletiekbaan getraint op... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest