www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

20
Apr
AVW op MOBIEL
Vanaf heden is het mogelijk om de website van A.V. Wieringermeer e.o. ook te bekijken op de mobiel. De mobiele versie van de website is... Lees verder »
16
Apr
Scholieren veldloop
Sportservice Schagen wil op 20 april voor de 2e keer de Scholierenveldloop voor de gemeenten Wieringen en Wieringermeer organiseren. De Scholierenveldloop is... Lees verder »
10
Apr
Klusdag geslaagd!
Veel vrijwilligers van AVW hebben zaterdag 9 april hun uiterste best gedaan om de baan en de kantine op te knappen! Op het programma stond... Lees verder »
09
Apr
Heer & Meester Baanciruit (NOVA)
(Baancircuit is voor Master, Senioren, Junioren A, Junioren B. Junioren C mogen deelnemen bij de Junioren B, let op dat hierbij de gewichten gebruikt... Lees verder »
08
Apr
Zaterdag 9 april Klusdag!
Zaterdag 9 april is het weer freubeldag. Op deze dag pakken we klusjes aan op onze locatie aan de Tamsmalaan. Kluslijst voor de grote... Lees verder »
03
Apr
Foto's en Uitslag Trainingspakkenwedstrijd
Veel atleten van AVW hebben deelgenomen aan de trainingspakkenwedstrijd bij SAV. Hier mochten de verenigingen SAV, Hollandia en AVW aan meedoen. Veel PR's (Persoonlijk Records)... Lees verder »
31
Mrt
Laatste binnentraining jeugd
Donderdag 31 maart is de laatste binnentraing voor de jeugd. Vanaf april wordt er op dinsdag en donderdag buiten op de atletiekbaan getraint op... Lees verder »
27
Mrt
Uitslag "De 8 van Middenmeer"
Zon, weinig wind, fanatieke atleten. De ingredienten om een geslaagde stratenloop te organiseren in Middenmeer. Veel jeugd van de eigen vereniging deden mee aan de... Lees verder »
14
Mrt
Trainingspakkenwedstrijd SAV
Op 3 april organiseert SAV de trainingspakkenwedstrijd voor de atleten van SAV, Hollandia en AV Wieringermeer. Bekijk hier het programma en de overige informatie. Voor... Lees verder »
08
Mrt
Nieuw bestuur
Bij de ledenvergadering op vrijdag 4 maart is een nieuw bestuur gekozen. Hieronder een opsomming van de nieuwe bestuursleden en overige functies. ¬† Voorzitter: Piet de Groot Penningmeester:... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest