www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

26
Jan
3e jeugd crosscompetitie
Op zaterdag 26 januari heeft Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. de 3e jeugd crosscompetitie wedstrijd georganiseerd. Uitstekende weersomstandigheden voor de cross; soms wat motregen af en toe... Lees verder »
11
Nov
Dijkgatboscross
Op zondag 11 november heeft AV Wieringermeer e.o. de Dijkgatboscross, onderdeel van het Runnersworld Hoorn Crosscircuit, georganiseeerd. Dit jaar was het een relatief droog en... Lees verder »
02
Sep
Geen Agriport 1/2 marathon meer
In verband met het niet behalen van de beoogde doelen is (in overleg met de hoofdsponsor: Agriport) besloten een eind te maken aan de... Lees verder »
20
Aug
Start to run
Start to run bij AVW Je leert in 8 weken op een verantwoorde manier hardlopen. Elke maandagavond (19:00 - 20:30 uur) start op 17 september... Lees verder »
22
Jun
Gratis trainen
Wil je graag hardlopen, maar lukt het niet? // Lees verder »
31
Mei
Let op! Zondag 3 juni géén Robbenoordbosloop
Aankomende zondag, 3 juni, is er géén Robbenoordbosloop. Dit is in verband met het verschuiven van de wedstrijdkalender binnen de organisatie. De laatste Wierholt zomeravondloop... Lees verder »
27
Mrt
Robbenoordbosloop
In verband met het plaatsen van windmolens in het Robbenoordbos zijn wij genoodzaakt het parcours van de Robbenoordbosloop aan te passen.  Waarschijnlijk zal het afsluiten... Lees verder »
19
Feb
Wij zijn rookvrij!
Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. is een belangrijke omgeving... Lees verder »
04
Feb
Univé Jeugd Indoor
Op zaterdag 2 februari heeft Atletiekvereniging Wieringermeer de 6e Univé Jeugd Indoor georganiseerd. Voor de meerkamp met de onderdelen kogelstoten, hoogspringen en 40 meter sprint... Lees verder »
12
Nov
Uitslagen Dijkgatboscross
Op zondag 12 november 2017 heeft Atletiekvereniging Wieringermeer de 33e Dijkgatboscross georganiseerd. Ondanks de weerberichten waren de weergoden ons goed gezind. Op een klein buitje... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest