www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

23
Mei
Hardloopcursus gestart
De hardloopcursus onder leiding van Linda Sijtsma is deze week van start gegaan. 17 enthousiastelingen hebben zich opgegeven voor de Start to Run hardloopclinics.... Lees verder »
23
Mei
Geen trainen tijdens avondvierdaagse
Van maandag 11 t/m donderdag 14 juni 2012 is er de avondvierdaagse in de Wieringermeer. Op dinsdag (12 juni) en donderdag  (14 juni) is er... Lees verder »
14
Mei
Geen training Hemelvaartsdag
Donderdag 17 mei 2012, Hemelvaartsdag, is er géén training. Dit geldt voor alle categorieën: pupillen, junioren, senioren en master. Donderdag zijn er ook veel vrijwilligers van... Lees verder »
08
Mei
Training jeugd weer van start!
Deze week gaat de training voor de jeugd weer van start! De trainingen beginnen weer op 8 mei 2012 van 18:00 uur tot 19:00 uur. Lees verder »
29
Apr
Hardloop beginners cursus
Hardlooptrainingen Nieuwe beginners cursus start op 23 mei ! Als er voldoende aanmeldingen zijn wordt er een 6-weekse beginnerscursus gegeven. Gezellig, leuk, sportief en met ‘medebeginners’... Lees verder »
29
Apr
Rabo fietssponsortocht
Ook dit jaar kunnen de leden voor de club geld verdienen door mee te doen met de Rabo fietssponsortocht. Deze fietstocht van 30 km door... Lees verder »
06
Apr
Uitnodiging 35-jarig bestaan AVW
Uitnodiging 35-jarig bestaan AVW Op 9 mei 1977 is AVW opgericht. De club bestaat dus dit jaar 35 jaar. Deze mijlpaal willen... Lees verder »
28
Mrt
Buitentraining vanaf April
Vanaf 3 april 2012 gaan we ook op donderdag weer buiten trainen! In de lente en zomer maanden wordt er dus op dinsdag én op... Lees verder »
25
Mrt
Stratenloop Middenmeer
Zondag 25 maart 2012 heeft Atletiek Vereniging Wieringermeer e.o. de stratenloop van Middenmeer georganiseerd. Het was een heerlijke dag, voor zowel de atleten als voor... Lees verder »
21
Mrt
Geslaagd trainingsweekend 2012
Het trainingsweekend van dit jaar is zeer goed verlopen. Met 28 aanmeldingen en het geweldige weer was de organisatie zeer tevreden! Het gehele weekend is... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest