www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

03
Jun
WAT-Weekend Atledo
Beste atletiekvereniging met een grasbaan-geschiedenis, Trouwe leden van uw club zullen zich ongetwijfeld nog de Nationale Grasbaan Kampioenschappen herinneren, het roemruchte evenement... Lees verder »
23
Mei
Hardloopcursus gestart
De hardloopcursus onder leiding van Linda Sijtsma is deze week van start gegaan. 17 enthousiastelingen hebben zich opgegeven voor de Start to Run hardloopclinics.... Lees verder »
23
Mei
Geen trainen tijdens avondvierdaagse
Van maandag 11 t/m donderdag 14 juni 2012 is er de avondvierdaagse in de Wieringermeer. Op dinsdag (12 juni) en donderdag  (14 juni) is er... Lees verder »
14
Mei
Geen training Hemelvaartsdag
Donderdag 17 mei 2012, Hemelvaartsdag, is er géén training. Dit geldt voor alle categorieën: pupillen, junioren, senioren en master. Donderdag zijn er ook veel vrijwilligers van... Lees verder »
08
Mei
Training jeugd weer van start!
Deze week gaat de training voor de jeugd weer van start! De trainingen beginnen weer op 8 mei 2012 van 18:00 uur tot 19:00 uur. Lees verder »
29
Apr
Hardloop beginners cursus
Hardlooptrainingen Nieuwe beginners cursus start op 23 mei ! Als er voldoende aanmeldingen zijn wordt er een 6-weekse beginnerscursus gegeven. Gezellig, leuk, sportief en met ‘medebeginners’... Lees verder »
29
Apr
Rabo fietssponsortocht
Ook dit jaar kunnen de leden voor de club geld verdienen door mee te doen met de Rabo fietssponsortocht. Deze fietstocht van 30 km door... Lees verder »
06
Apr
Uitnodiging 35-jarig bestaan AVW
Uitnodiging 35-jarig bestaan AVW Op 9 mei 1977 is AVW opgericht. De club bestaat dus dit jaar 35 jaar. Deze mijlpaal willen... Lees verder »
28
Mrt
Buitentraining vanaf April
Vanaf 3 april 2012 gaan we ook op donderdag weer buiten trainen! In de lente en zomer maanden wordt er dus op dinsdag én op... Lees verder »
25
Mrt
Stratenloop Middenmeer
Zondag 25 maart 2012 heeft Atletiek Vereniging Wieringermeer e.o. de stratenloop van Middenmeer georganiseerd. Het was een heerlijke dag, voor zowel de atleten als voor... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest