www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

15
Jul
Opbrengst Deen sponsoractie (met filmpje)
Op 7 juli heeft Deen een leuk evenement georganiseerd voor de deelnemende verenigingen van de Deen sponsoractie. Robin Post, Danielle Geel, Juliette Bruin en Ralph... Lees verder »
15
Jul
Agriport A7 training schema's
Voor de liefhebber zijn er trainingschema's gemaakt om je voor te kunnen bereiden op de Agriport A7 wedstrijd. 1/2 Marathon: 1/2 marathon - 2 uur  (download... Lees verder »
09
Jul
Foto's kampeernacht/familiedag
In het weekend van 7 en 8 juli heeft A.V. Wieringermeer e.o. de kampeernacht voor de jeugd met aansluitend de familiedag georganiseerd. Op zaterdag was... Lees verder »
28
Jun
Kampeernacht 7 Juli
Beste jongens en meisjes, Op 7 juli is de kampeernacht weer, met aansluitend op 8 juli een familiedag. Graag nodigen wij jullie hier voor uit. Wat... Lees verder »
28
Jun
Familiedag 8 juli
Dit jaar is de familiedag weer in zicht op zondag 8 juli, er zijn hier spellen uitgezet voor jou en je familie. Iedereen mag meedoen... Lees verder »
24
Jun
Twee 1e plaatsen voor Theo List
Theo List loopt twee eerste plaatsen tijdens de Nellie Cooman Games Terwijl Nederland zich opmaakt  voor de laatste poulewedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Portugal... Lees verder »
12
Jun
Uitslag Achtervolgingsloop
Op dinsdag 12 juni 2012 heeft A.V. Wieringermeer e.o. de achtervolgingsloop georganiseerd. De omstandigheden waren redelijk goed. Droog weer, de zon brak af en toe... Lees verder »
10
Jun
Rabobank sponsorfietstocht
Onder barre omstandigheden hebben een aantal sportievelingen € 250,- voor de vereniging bij elkaar gefietst. Jan, Marjan, Willem, Coby, Jaap, Sandra, Richard, Robin, Erwin... Lees verder »
03
Jun
Rabobank fietssponsortocht
Rabobank fietssponsortocht op zaterdag 9 juni aanstaande, we starten om 10.30 uur voor de Rabobank in Wieringerwerf.   Het fietsteam voor dit jaar bestaat uit... Lees verder »
03
Jun
WAT-Weekend Atledo
Beste atletiekvereniging met een grasbaan-geschiedenis, Trouwe leden van uw club zullen zich ongetwijfeld nog de Nationale Grasbaan Kampioenschappen herinneren, het roemruchte evenement... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest