www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

19
Jan
Uitslagen en Foto's indoor AVW
Op zaterdag 19 januari heeft A.V. Wieringermeer e.o. haar eerste indoorwedstrijd georganiseerd. Verschillende atleten van verenigingen uit de noordkop streden tegen elkaar voor de eerste... Lees verder »
11
Jan
Parkeren indoor AVW
In verband met de nieuwbouw van Scholengemeenschap RSG Wiringherlant kan het zijn dat er beperkte parkeerruimte is bij de sporthal Zuiderzeehal. Parkeren kan bij de... Lees verder »
03
Jan
Nieuwjaarsborrel 6 januari
Het nieuwe jaar luiden we samen in met een borrel en een hapje op zondag 6 januari 2013. Vanaf 13:00 uur is iedereen welkom het... Lees verder »
18
Dec
Vakantie en training
Het is alweer bijna het einde van het jaar. De kerstvakantie begint voor de jeugd volgende week. Donderdag 20 december gaat de jeugdtraining van 18:00... Lees verder »
02
Dec
Uitslag en foto's Robbenoordbosloop
Zondag 2 december heeft A.V. Wieringermeer e.o. de vertrouwde Robbenoordbosloop georganiseerd. Voor de trimloop begon was het even slecht weer, een flinke halelbui kwam naar... Lees verder »
21
Nov
Indoorwedstrijd AVW
Op 19 januari 2013 organiseert A.V. Wieringermeer e.o. haar eerste indoorwedstrijd. De wedstrijd zal plaatvinden in de Zuiderzeehal te Wieringerwerf. Meer informatie over de indoorwedstrijd is... Lees verder »
11
Nov
Uitslag en foto's 28e Dijkgatsboscross
Op 11 november 2012 heeft A.V. Wieringermeer e.o. de 28e Dijkgatsboscross georganiseerd. Door de hoeveelheid regen die de afgelopen dagen is gevallen was het parcours... Lees verder »
09
Nov
Eenrichtingsverkeer Dijkgatsboscross
Tijdens de Dijkgatsboscross wordt van 08.30 tot 13.00 uur één richtingverkeer  ingesteld. De rijrichting is van Zuid naar Noord (Medemblik naar Den Oever). Auto’s vanuit... Lees verder »
02
Nov
Vervolg Start-2-Run
Eind oktober hebben de 38 deelnemers van de beginnerscursus hardlopen de afsluitende duurloop gedaan. In zes weken is er getraind naar een... Lees verder »
31
Okt
Kleding AVW
Atletiekvereniging Wieringermeer is trots op de nieuwe kleding. Deze is aangeschaft door enkele leden van AV Wieringermeer zodat de atletiekclub zich beter kan presenteren... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest