www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

31
Mrt
Beginnerscursus 2013
Hardlooptraining 'Ik wist niet dat ik dit in me had’ is een veel gehoorde reactie. Nieuwe beginners cursus start op 27 maart ! Gezellig, leuk, sportief en... Lees verder »
24
Mrt
Uitslag en Foto's Stratenloop Middenmeer
Atletiekvereniging Wieringermeer heeft zondag 24 maart de Stratenloop Middenmeer georganiseerd. Er stond een erg harde wind, waardoor het aantal deelnemers beperkter was dan vorige edities.... Lees verder »
21
Mrt
Stratenloop Middenmeer 24 maart
Op zondag 24 maart wordt de Stratenloop Middenmeer georganiseerd. Naast de hoofdafstand de 8 kilometer, zijn er ook wedstrijden voor de jeugd.... Lees verder »
13
Mrt
Trainingsweekend 2013
Aankomend weekend is het zover! Van 15 tot en met 17 maart is het weer het jaarlijkse trainingsweekend. Het belooft een gezellig en druk weekend... Lees verder »
04
Mrt
Uitslag Robbenoordbosloop maart
De eerste zondag van Maart heeft A.V. Wieringermeer de maandelijkse Robbenoordbos trimloop georganiseerd. In totaal deden 79 atleten mee aan de trimloop, ieder op zijn... Lees verder »
18
Feb
Vakantie jeugd
In verband met de voorjaarsvakantie is er deze week voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur geen training. Het gaat dus om... Lees verder »
03
Feb
Robbenoordbosloop
Het is weer de eeste zondag voor de maand, dus dat betekend een trimloop bij A.V. Wieringermeer! Het is altijd mogelijk een afstand naar keuze... Lees verder »
03
Feb
Zwemmiddag
Voor de jeugd was er vandaag het jaarlijkse zwemmiddag. Zo'n 30 kinderen hadden zich voor deze dag ingeschreven. Het hele zwembad was speciaal vrij... Lees verder »
29
Jan
Boekje Algemene Ledenvergadering
Voor de ledenvergadering van 5 februari is een speciale editie van de Allrounder uitgebracht. In deze editie staan alle ingezonden stukken van het bestuur en... Lees verder »
23
Jan
Algemene ledenvergadering 2013
Algemene ledenvergadering AVW 2013 Op dinsdag 5 februari 2013 heeft A.V. Wieringermeer e.o. de ledenvergadering. Vanaf 19:00 zijn alle leden (ook ouders van jeugdleden) van... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest