www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

10
Jun
Wierholt zomeravondloop
Wierholt zomeravondloop NIEUW! A.V. Wieringermeer e.o. organiseert in de zomermaanden de Wierholt zomeravondloop. Dit is een nieuwe loop i.p.v. de Robbenoordbos zomeravondloop. Het parcours is dus totaal... Lees verder »
25
Mei
Theo List tweede op NK
Theo List loopt tweede plaats tijdens het open Nederlandse kampioenschappen Theo List – lid van atletiekvereniging wieringermeer e.o. - heeft deelgenomen aan het open nederlands... Lees verder »
25
Mei
CLINIC NORDIC WALKING
CLINIC NORDIC WALKING De atletiekvereniging Wieringermeer heeft al jaren een actieve Nordic Walkinggroep die wordt begeleidt door een ervaren en enthousiaste trainster. Zij... Lees verder »
18
Mei
Kampeernacht 8 juni
Kampeernacht   Op 8 juni is de kampeernacht weer, met aansluitend op 9 juni een familiedag. Voor wie? De kampeernacht is voor alle jeugdleden van AVW! Wat is... Lees verder »
18
Mei
Familiedag 9 juni
Dit jaar is de familiedag weer in zicht: zondag 9 juni, er worden spellen uitgezet voor jou en je familie.  Dit is het inschrijfformulier, iedereen... Lees verder »
18
Mei
Hartslagmeter clinic Polar (6 juni)
Beste AVWers, Het voordeel en de mogelijkheden van trainen met een hartslagmeter is niet bij iedereen bekend. Wat is bijvoorbeeld mogelijk met de ondersteuning van... Lees verder »
29
Apr
Geen training koninginnedag
In verband met koninginnedag is er op dinsdag 30 april geen training. Dit geldt voor alle groepen, van jeugd t/m masters.   Lees verder »
29
Apr
2 weken Mei-vakantie jeugd
In de mei vakantie is er voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur geen training. Dit zijn de volgende data: 30-04, 02-05,... Lees verder »
29
Apr
Karin, Coen en Herman geslaagd!
Zaterdag 27 april hebben Karin, Coen en Herman examen gedaan voor de opleiding Hardlooptrainer niveau 3. Vanaf november waren de drie elke zaterdag te vinden... Lees verder »
31
Mrt
Beginnerscursus 2013
Hardlooptraining 'Ik wist niet dat ik dit in me had’ is een veel gehoorde reactie. Nieuwe beginners cursus start op 27 maart ! Gezellig, leuk, sportief en... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest