www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

21
Sep
4e plaats Quincy Koeten pupillen finale
Atletiekvereniging DEM organiseerde dit jaar de finale van de pupillen driekamp. De ploegen en individuele finale van regio 1, 3 en 4 (regio Amsterdam,... Lees verder »
18
Sep
Jeugd 3-Kamp bij av Wieringermeer
Op donderdagavond 25 septemeber organiseert atletiekvereniging Wieringermeer een drie-Kamp. Deze drie-Kamp is ALLEEN voor eigen leden. De wedstrijd start om 17.45 uur en gaat... Lees verder »
09
Sep
Grote Clubactie 2014
Zaterdag 13 september is het weer zover, de start van de Grote Club Actie. De meest succesvolle en enthousiaste lotenverkoper wordt dit jaar beloond met... Lees verder »
07
Sep
Quincy Koeten in vorm voor finale
Bij atletiekwedstrijden om de Gerrit Vos Bokaal in Hoorn, voor pupillen en CD-junioren, hebben vier jeugdleden van de Atletiek Vereniging Wieringermeer veel Persoonlijke Records... Lees verder »
06
Sep
CrossSeizoen 2014 van start
Het CrossSeizoen werd in het weekend van 18/19 oktober geopend met de veldloop Abbekerk. Bijna 150 deelnemers haalde de finish op een dag dat... Lees verder »
04
Sep
Uitslagen en Foto's derde Wierholtloop
Op woensdag 3 september was er voor laatste keer deze zomer de Wierholtloop. Ruim zeventig deelnemers kwamen op deze laatste Wierholtloop af. Volgend jaar... Lees verder »
22
Aug
Le Champion zoekt vrijwilligers voor Dam tot Dam Weekend
Tijdens het Dam tot Dam Weekend op 20 en 21 september vinden er maar liefst vier evenementen plaats. Nieuw is de Damloop by night... Lees verder »
18
Aug
Nieuwe clubrecords
Ronald van Etten heeft het clubrecord bij de heren 50 verbeterd, hij liep de 800 meter in 2.41.76 min in Hoorn. Herman Hommen heeft het... Lees verder »
18
Aug
Stand clubcompetitie
De standen zijn weer bijgewerkt. Kijk voor het overzicht van alle leden bij de uitslagen. De verschillen zijn klein. De ranglijst op dit moment:... Lees verder »
15
Aug
Anko Top eerste Vooroeverloop
Op zondag 10 augustus werd midden in de zomervakantie voor de tweede keer de Vooroeverloop door Loopgroep Medemblik georganiseerd. De afstand van deze loop... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest