www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

15
Feb
Foto's en uitslagen Univé Jeugd Indoor 2014
Op zaterdag 15 februari heeft Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. de Univé Jeugd Indoor georganiseerd. Het betrof de tweede editie die de vereniging organiseerde, waarbij een... Lees verder »
12
Feb
Tweede plaats Joke van Bruggen NK 10 km
SCHOORL-Zondag 9 februari 2014 werd voor de 37e keer de Groet uit Schoorl loop gehouden. Na een paar jaar afwezigheid, was Schoorl weer het... Lees verder »
08
Feb
Mike Geel en Angelique Vermaat naar finale jeugdcross
Twee jeugdleden van onze vereniging hebben zich geplaatst voor de finale van de jeugdcross, die dit jaar gehouden wordt bij av Nova in Warmenhuizen.... Lees verder »
07
Feb
Univé Jeugd Indoor 2014
Op zaterdag 15 februari 2014 organiseert A.V. Wieringermeer e.o. de tweede editite van de Univé Jeugd Indoor. Meer informatie is over de indoor is... Lees verder »
22
Jan
Start to Run - Begint op 8 maart
Begin met hardlopen Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Hardlopen is goed voor je conditie, je... Lees verder »
20
Jan
Podiumplaatsen Jeugd bij indoor Noordkop
      DEN HELDER - Zondag 19 januari organiseerde atletiekvereniging Noordkop een indoorwedstrijd voor de Jeugd en Senioren. De meeste deelnemers moesten bij de jeugd gevonden... Lees verder »
11
Jan
Foto's en uitslagen 2e jeugdcross AVW
Op 11 januari 2014 heeft Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. de 2e jeugdcross georganiseerd in het Dijkgatbos. De uitslagen zijn hier te vinden. Klik hier om de... Lees verder »
16
Dec
Maarten Gijsbers eerste en Juliette Bruin tweede en derde bij Triple IT indoor gala
ALKMAAR - Zaterdag 14 december was de wielerbaan van Alkmaar weer veranderd in een atletiekarena. Met 630 inschrijvers uit het hele land kon de... Lees verder »
16
Dec
Kerstvakantie jeugd vanaf 19 december
De laatste training van het jaar is op dinsdag 17 december. Ivm met kerstvieringen op verschillende scholen valt de jeugdtraining (18:00 tot 19:00 uur) op... Lees verder »
02
Dec
Geen jeugdtraining op 5 december
Op donderdag 5 december is er in verband met pakjesavond voor de jongste jeugd geen training. Het gaat om de jeugd die traint van 18:00... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest