www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

18
Aug
Stand clubcompetitie
De standen zijn weer bijgewerkt. Kijk voor het overzicht van alle leden bij de uitslagen. De verschillen zijn klein. De ranglijst op dit moment:... Lees verder »
15
Aug
Anko Top eerste Vooroeverloop
Op zondag 10 augustus werd midden in de zomervakantie voor de tweede keer de Vooroeverloop door Loopgroep Medemblik georganiseerd. De afstand van deze loop... Lees verder »
14
Aug
Sneek Bolsward Sneek 2014
Op zaterdag 30 augustus werd voor de vijfenveertigste keer, de Friese hardloopklassieker Sneek Bolsward Sneek gehouden. Een kleine delegatie van av Wieringermeer ging naar... Lees verder »
14
Aug
Familiedag zondag 14 september
Dit jaar wordt de familiedag op zondag 14 september georganiseerd. Op deze dag worden er spellen uitgezet voor je hele familie. Ieder familielid mag... Lees verder »
30
Jul
Youtube-kanaal Jury atletiekunie
Sinds een maand heeft de atletiekunie jury een eigen youtube-kanaal. Dit idee is geboren uit een stukje die in de nieuwsbrief is verschenen.   De... Lees verder »
21
Jul
Clubcompetitie
De standen zijn weer bijgewerkt. Kijk voor het overzicht van alle leden bij de uitslagen. De verschillen zijn klein. De ranglijst op dit moment: Bij... Lees verder »
08
Jul
Zomervakantie voorbij !
Vanaf dinsdag 19 augustus worden de jeugdtrainingen weer hervat.  De vakantie is weer voorbij en starten vanaf dinsdag 19 augustus weer de trainingen voor de... Lees verder »
22
Jun
Interne clubcompetitie
Na de achtervolgingsloop van 10 juni is de stand van de competitie bijgewerkt. Bij de heren staat Coen van der Geest bovenaan met 17... Lees verder »
15
Jun
Uitslagen Werp 3-kamp
Op zondag 15 juni heeft AV Wieringermeer e.o. een werp 3-kamp georganiseerd met de onderdelen kogelslingeren, discuswerpen en kogelstoten. In totaal deden er 11 regionale... Lees verder »
10
Jun
Achtervolgingsloop
Op dinsdagavond 6 juni heeft A.V. Wieringermeer e.o. de achtervolgingsloop georganiseerd. In totaal stonden er 60 atleten aan de start naast de atletiekbaan. De jongste jeugd... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest