www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

06
Jul
AVW 3bossentrail
AVW 3bossentrail op 6 juli 2024 Trailrunning is niet zomaar hardlopen; het is een reis door de natuur, een uitdaging voor zowel beginners als... Lees verder »
20
Dec
Terprun en nieuwjaarsborrel
》》 Terprun en Nieuwjaarsborrel 🍾 Zondag 7 januari De eerste Robbenoordbosloop valt in 2024 gelijk met de Kaletakkenloop. De Robbenoordbosloop wordt daarom voor... Lees verder »
28
Okt
Echte hardlopers opgelet
Échte hardlopers opgelet! De Dijkgatboscross 2023 komt er aan. Zondag 12 november is het zover, de herfst is in volle gang, en dat betekent de... Lees verder »
06
Mei
Old Stars sport en wandelen
Old Stars Sport in Wieringerwerf Voor 55 plussers die willen bewegen, maar niet zo fit (meer) zijn, start er op 15 juni een nieuwe cursus.... Lees verder »
02
Mrt
Grote Jeugdcross finale bij AVW
Grote Jeugdcross finale bij Atletiekvereniging Wieringermeer.  AV Wieringermeer e.o. organiseert dé finale van de Jeugdcross Competitie van de atletiekunie-regio’s 1 t/m 5. Ruim 1000 jeugdige... Lees verder »
14
Nov
Dijkgatboscross
Op zondag 13 november heeft A.V. Wieringermeer e.o. de Dijkgatboscross georganiseerd. De Dijkgatboscross is onderdeel van het All4running crosscircuit, kijk voor meer informatie op www.crosscircuit.nl. 350... Lees verder »
21
Sep
Start to Run uitgesteld naar start 7 november!
Wegens te kort aan aanmeldingen hebben we de start to run cursus verplaatst naar start 7 november! Wil je beginnen met hardlopen, maar weet je... Lees verder »
30
Jul
Start to Athletics - vanaf 13 september bij AVW
Vanaf 13 september bij AV Wieringermeer e.o Deelname voor iedereen GRATIS!   Speciaal voor jeugd van 6 t/m 12 jaar organiseert AV Wieringermeer vanaf 13 september een... Lees verder »
03
Jun
45 jarig jubileum
  45 jaar atletiek in de Wieringermeer is een goede reden voor een leuk en sportief feestje. Bij AVW wordt er in al die jaren hardgelopen,... Lees verder »
10
Apr
Werp je fit - vanaf 10 mei bij AVW
Werp je fit! Durf jij de uitdaging aan? Maak kennis met de moeder der sporten! Kogelstoten, discus-, en speerwerpen; dé werponderdelen van de... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest