Overlevingsloop 2010

Woensdag 25 augustus 2010

Op woensdag 25 augustus 2010 organiseert Noordkop de overlevingsloop 2010. Deze loop, welke gehouden wordt op het strand van Huisduinen, wordt steeds populairder onder de lopers en ook onder de leden van atletiekvereniging Wieringermeer. Vorig jaar verschenen veertien lopers uit de Wieringermeer voor deze uitdaging aan de start. En dit jaar misschien nog meer!

Overlevingsloop 2009

(De overlevingsloop vorig jaar vlnr: Iris, Kaylee en Marieke)

Parcours
Vanaf het strandpaviljoen Huisduinen richting huisduinen tot het keerpunt (let op: niet afsnijden). Langs de waterkant en tussen drie pieren tot je middel door het water (Bij hoogwater kunnen kleinste deelnemers kopje onder gaan). Na de laatste pier een stuk door het mulle zand en omhoog bij strandopgang Donkere Duinen. Twee slagen in de fietsenstalling en vervolgens 250 meter via het paardenpad (nieuw dit jaar). En vervolgens omhoog richting de finish. De liefhebbers mogen nog een rondje lopen voor hetzelfde geld.

Afstanden
4 kilometer (1 rondje) 7,3 kilometer (2 rondjes)

Piet en Herman

(Piet en Herman uit het water in 2009)

Starttijden:
19.30 uur (let op vanaf de parkeerplaatsen is het nog een stuk lopen naar de start, ongeveer twintig minuten).

Inschrijving
Strandpaviljoen Huisduinen of vooraf op de website van Noordkop. Inschrijfgeld 6,00 euro.

De overlevingsloop is geschikt voor junioren en senioren. Het gaat niet altijd om de prestatie maar ook een beetje om de lol.

Overlevingsloop 2009

(Ook Jetske was aanwezig)