Old Stars Sport in Wieringerwerf

Voor 55 plussers die willen bewegen, maar niet zo fit (meer) zijn, start er op 15 juni een nieuwe cursus. Het gaat om 3 gratis lessen van één uur op de donderdag ochtend waarin de deelnemers door middel van verschillende oefeningen lichaam en geest in beweging brengen. De nadruk ligt op beweging en plezier maken. We doen rustige oefeningen en iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen onder begeleiding van opgeleide trainers. Alles mag, maar niks moet. Het doel is meer mensen aan het bewegen te krijgen en daarbij in contact te komen met elkaar. Het voorjaar is daarvoor een uitgelezen periode! De lessen zijn buiten, tenzij het hard regent, dan bedenken we een alternatief binnen.

We starten op 15 juni om 9:15 uur met een kennismaking, uitleg en een kop koffie of thee, daarna gaan we rustig beginnen. Kom ook als u twijfelt gewoon even kijken. Is het niks voor u? Geen probleem, alles mag, maar niks moet. Na de eerste drie gratis lessen mogen de deelnemers met een strippenkaart of lidmaatschap blijven deelnemen. De cursus Old Stars Sport wordt aangeboden door Atletiekvereniging Wieringermeer aan de Tamsmaalaan 2 in Wieringerwerf. Na afloop is er een ‘derde helft’ in de vorm van een gezellige kop koffie of thee om met elkaar na te praten. Wilt u meedoen? Graag even aanmelden via info@avwieringermeer.nl of 06 43040961. Kunt u niet op 15 juni, maar wel op een donderdag daarna? Komt u gerust naar ons toe en sluit aan bij de groep.

Wandelgroep Wieringerwerf

Atletiekvereniging Wieringermeer heeft sinds enkele jaren een wandelgroep. De wandelaars lopen elke donderdag ochtend vanaf 9:30uur een leuke tocht van een uur in en rond Wieringerwerf, onder leiding van een ervaren trainer. Na de wandeling is er een ‘derde helft’ in de vorm van een gezellige kop koffie of thee om met elkaar na te praten. Heeft u zin om gratis en vrijblijvend drie keer mee te doen om te ervaren of deze wandelgroep bij u past? Kom dan gewoon op donderdag om 9:20 naar Atletiekvereniging Wieringermeer aan de Tamsmaalaan 2 in Wieringerwertf.