45 jaar atletiek in de Wieringermeer is een goede reden voor een leuk en sportief feestje.
Bij AVW wordt er in al die jaren hardgelopen, gesprongen, geworpen en gewandeld door jong en oud. Vele trainingen en wedstrijden zijn er bezocht door sportieve atleten uit Wieringerwerf en de verre omtrek. Atletiek is altijd leuk en uitdagend en voor iedereen toegankelijk en dat willen we heel graag voortzetten. Daarom organiseren we op zaterdagmiddag 11 juni ons 45 jarige jubileum met een sportief feestje, u bent daarbij uitgenodigd! 
Vanaf 13.45 uur bent u welkom op ons atletiekcomplex aan de Dr. Tamsmalaan 2 in Wieringerwerf.
Daarbij kunt u al getuige zijn van een wedstrijdje werpen die tegelijkertijd plaatvind. 
Ons sportieve programma is geschikt voor iedereen en laat u kennis maken met een aantal onderdelen uit de mooie atletieksport.
Daarom is de dresscode sportief!
Jeugd onder de 8 jaar is welkom onder begeleiding van een ouder.
Om 14.00 uur beginnen de activiteiten.
Rond 16.00 uur eindigt het sportieve programma met een borrel en de prijsuitreiking.
Afsluiting 17.00 uur. 
Graag zien we u op zaterdag 11 juni 2022.
Sportieve groet, 
Jubileum commissie AVW. 

45 jaar atletiek in de Wieringermeer is een goede reden voor een leuk en sportief feestje.Bij AVW wordt er in al die jaren hardgelopen, gesprongen, geworpen en gewandeld door jong en oud. Vele trainingen en wedstrijden zijn er bezocht door sportieve atleten uit Wieringerwerf en de verre omtrek. Atletiek is altijd leuk en uitdagend en voor iedereen toegankelijk en dat willen we heel graag voortzetten.

Daarom organiseren we op zaterdagmiddag 11 juni ons 45 jarige jubileum met een sportief feestje, u bent daarbij uitgenodigd! 

Vanaf 13.45 uur bent u welkom op ons atletiekcomplex aan de Dr. Tamsmalaan 2 in Wieringerwerf.Daarbij kunt u al getuige zijn van een wedstrijdje werpen die tegelijkertijd plaatvind. 

Ons sportieve programma is geschikt voor iedereen en laat u kennis maken met een aantal onderdelen uit de mooie atletieksport.Daarom is de dresscode sportief!Jeugd onder de 8 jaar is welkom onder begeleiding van een ouder.
Om 14.00 uur beginnen de activiteiten. Rond 16.00 uur eindigt het sportieve programma met een borrel en de prijsuitreiking. Afsluiting 17.00 uur. 

Graag zien we u op zaterdag 11 juni 2022. Sportieve groet, 

Jubileum commissie AVW.