Eindhoven - Twee dagen achter elkaar werd in het zuiden van het land de NK Masters werpen gehouden. Hier kwamen alle krachtpatsers op af. De eerste dag NK Masters Kogelslingeren en de tweede dag NK Masters Werpvijfkamp.  Op beide dagen kon de organisatie het droog houden en het zonnetje liet zich ook geregeld zien. Dit was precies waar het organiserende PSV atletiek op had gehoopt. Jos Muller van  had zich goed voorbereid op deze uitdaging.

De eerste dag bij het NK Masters Kogelslingeren behaalde Jos Muller een goede derde plaats met een afstand van 28.98 meter. Hierdoor kon aan het eind van de dag de bronzen medaille in ontvangst genomen worden.

Jos Nk masters

Jos derde bij NK masters Kogelslingeren

De tweede dag stond in het teken van NK Masters Werpvijfkamp. Op het programma stond kogelstoten, discuswerpen, speerwerpen, kogelslingeren en gewichtwerpen.  In totaal namen 65 mannen en vrouwen deel aan deze wedstrijd. Het begon lekker met kogelslingeren met 28.72 meter. Bij het kogelstoten net iets te kort voor het clubrecord met 10.28 meter en ook het discuswerpen zat dicht bij het clubrecord met 31.20 meter. Bij het speerwerpen werd 22.70 meter overbrugt en laatste onderdeel het gewichtwerpen met 8.17 meter. Aan het eind van de dag kon Jos Muller tevreden zijn met een vijfde plaats. Jos had totaal 2005 punten bij elkaar geworpen.

 

Dit stond in de Wieringermeerbode