www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

19
Okt
Update maatregelen Covid 19
Update maatregelen Covid 19 Het bestuur en de trainers hebben het meest recente  protocol van Atletiekunie bestudeerd . Nu het aantal corona besmettingen toeneemt voelen wij als bestuur... Lees verder »
03
Okt
Geen Wierholt bosloop en Dijkgatboscross
De Wierholtloop a.s zondag en de Dijkgatboscross 8 november, gaan helaas niet door.    Het risico is te groot en ieders gezondheid is belangrijker.    #blijfgezond #alleensamen #avwieringermeer... Lees verder »
03
Jul
Wierholt boslopen beginnen weer
Vanaf deze maand, juli, gaan de Wierholt boslopen weer van start! Met een iets aangepast programma en maatregelen rondom het corona-virus, mogen wij gelukkig weer... Lees verder »
12
Mrt
Corona protocol
Corona protocol   De belangrijkste punten uit het protocol: - Trainingstijden zijn aangepast; - Voor jeugd t/m 18 jaar is aanmelden voor de training is verplicht, via de... Lees verder »
01
Dec
Robbenoordbosloop
Op zondag 1 december heeft Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. de eerste van de reeks Robbenoordboslopen van het winterseizoen georganiseerd. 34 Hardlopers stonden aan de start van... Lees verder »
23
Mei
Start to Run
Start to run bij AVW Je leert in 8 weken op een verantwoorde manier hardlopen. Elke maandagavond (19:00 - 20:30 uur) start op 2 september... Lees verder »
30
Apr
Nationale Bevrijdingsvuur Estafette
AV Wieringermeer doet voor de eerste keer mee aan Nationale Bevrijdingsvuur Estafette op 5 mei.  De lopers vertrekken op 4 mei naar Wageningen. Om middernacht... Lees verder »
06
Apr
Wierholt boslopen naar zondagochtenden
Dit jaar zullen de trimloopjes in het Wierholt bos gehouden worden op zondagochtend in plaats van woensdagavond. De afstanden zullen hetzelfde blijven, resp. 1.6 t/m... Lees verder »
26
Jan
3e jeugd crosscompetitie
Op zaterdag 26 januari heeft Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. de 3e jeugd crosscompetitie wedstrijd georganiseerd. Uitstekende weersomstandigheden voor de cross; soms wat motregen af en toe... Lees verder »
11
Nov
Dijkgatboscross
Op zondag 11 november heeft AV Wieringermeer e.o. de Dijkgatboscross, onderdeel van het Runnersworld Hoorn Crosscircuit, georganiseeerd. Dit jaar was het een relatief droog en... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest