www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

23
Mei
Start to Run
Start to run bij AVW Je leert in 8 weken op een verantwoorde manier hardlopen. Elke maandagavond (19:00 - 20:30 uur) start op 2 september... Lees verder »
30
Apr
Nationale Bevrijdingsvuur Estafette
AV Wieringermeer doet voor de eerste keer mee aan Nationale Bevrijdingsvuur Estafette op 5 mei.  De lopers vertrekken op 4 mei naar Wageningen. Om middernacht... Lees verder »
06
Apr
Wierholt boslopen naar zondagochtenden
Dit jaar zullen de trimloopjes in het Wierholt bos gehouden worden op zondagochtend in plaats van woensdagavond. De afstanden zullen hetzelfde blijven, resp. 1.6 t/m... Lees verder »
26
Jan
3e jeugd crosscompetitie
Op zaterdag 26 januari heeft Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. de 3e jeugd crosscompetitie wedstrijd georganiseerd. Uitstekende weersomstandigheden voor de cross; soms wat motregen af en toe... Lees verder »
11
Nov
Dijkgatboscross
Op zondag 11 november heeft AV Wieringermeer e.o. de Dijkgatboscross, onderdeel van het Runnersworld Hoorn Crosscircuit, georganiseeerd. Dit jaar was het een relatief droog en... Lees verder »
02
Sep
Geen Agriport 1/2 marathon meer
In verband met het niet behalen van de beoogde doelen is (in overleg met de hoofdsponsor: Agriport) besloten een eind te maken aan de... Lees verder »
20
Aug
Start to run
Start to run bij AVW Je leert in 8 weken op een verantwoorde manier hardlopen. Elke maandagavond (19:00 - 20:30 uur) start op 17 september... Lees verder »
22
Jun
Gratis trainen
Wil je graag hardlopen, maar lukt het niet? // Lees verder »
31
Mei
Let op! Zondag 3 juni géén Robbenoordbosloop
Aankomende zondag, 3 juni, is er géén Robbenoordbosloop. Dit is in verband met het verschuiven van de wedstrijdkalender binnen de organisatie. De laatste Wierholt zomeravondloop... Lees verder »
27
Mrt
Robbenoordbosloop
In verband met het plaatsen van windmolens in het Robbenoordbos zijn wij genoodzaakt het parcours van de Robbenoordbosloop aan te passen.  Waarschijnlijk zal het afsluiten... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest