Zondag 11 juni werd het 40 jarig jubileum van AVW gevierd. Leden, ereleden, oud-leden, gemeente, andere verenigingen, sponsoren en andere relaties waren uitgenodigd. De middag begon met gezellig bijpraten met koffie/thee en een vers gebakken koek gesponsord door bakkerij Slijkerman. In het officiële gedeelte, een toespraak van voorzitter André leerden we over de oorsprong van onze clubkleuren, het geel en blauw. Deze kleuren zijn afkomstig van het gele rijpe graan en het blauwe water. Ook de naam van ons clubblad werd verklaard, na eerst ‘de Sprinter’ als naam voor het blad gebruikt te hebben werd later gekozen voor ‘de Allrounder’. André besloot zijn praatje met het inaugureren van twee nieuwe ereleden. Piet van der Geest en Paul Kreuk zijn bijgeschreven in onze lijst van ereleden en ontvingen een oorkonde en een boeket bloemen. Alle ereleden waren goed te herkennen door een geel-blauwe rozet.

De zeskamp die volgde zorgde voor veel vermaak, zowel bij deelnemers als bij toeschouwers. De gigantische stormbaan waarop de kids zich uitleefden werd gesponsord door de Rotary Wieringermeer. Het mooie weer was natuurlijk één van de grote succesfactoren waarvan we tijdens onze jubileum dag van hebben geprofiteerd. Na de prijsuitreiking van de zeskamp was er een borrel met aansluitend een groot buffet met allerlei lekkers. We hebben daarvoor de middenstand en horeca van Wieringerwerf en Middenmeer benaderd. Ons hele buffet was gesponsord met producten van soep en broodjes tot salades, stokbrood met kaas en vleeswaren en loempiaatjes. Zelfs het drinken, de spritsen bij de koffie en de noten bij de borrel waren afkomstig  van onze gulle gevers. 125 mensen hebben er van gegeten en gedronken.

Na afloop kregen de gasten de jubileum Allrounder en een jubileumbidon als aandenken mee naar huis.

We willen onze sponsoren hartelijk bedanken. Wij vinden het geweldig dat de middenstand en de horeca ons zo heeft willen steunen, dat getuigt toch weer van grote betrokkenheid bij het verenigingsleven in de Wieringermeer! Naast Bakkerij Slijkerman en Rotary Wieringermeer waren onze sponsoren: Van der Valk hotel Wieringermeer, Café Bij De Buren, Deen Supermarkten Wieringerwerf, Slagerij Poelsma, Lotus Wokplaza, Restaurant de Maaier, Ad van der Veldt party catering en Van Wieren Transport.

De organisatie kreeg veel complimenten over deze jubileumviering en we kijken er met een voldaan en tevreden gevoel op terug. Het was een heel geslaagde dag!

André, Herman, Monique, Ellen, Hans, Esmiralda, Theo en Wendy

 

Bekijk hier de foto's van het jubileum