www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

11
Nov
Dijkgatboscross
Op zondag 11 november heeft AV Wieringermeer e.o. de Dijkgatboscross, onderdeel van het Runnersworld Hoorn Crosscircuit, georganiseeerd. Dit jaar was het een relatief droog en... Lees verder »
02
Sep
Geen Agriport 1/2 marathon meer
In verband met het niet behalen van de beoogde doelen is (in overleg met de hoofdsponsor: Agriport) besloten een eind te maken aan de... Lees verder »
20
Aug
Start to run
Start to run bij AVW Je leert in 8 weken op een verantwoorde manier hardlopen. Elke maandagavond (19:00 - 20:30 uur) start op 17 september... Lees verder »
22
Jun
Gratis trainen
Wil je graag hardlopen, maar lukt het niet? // Lees verder »
31
Mei
Let op! Zondag 3 juni géén Robbenoordbosloop
Aankomende zondag, 3 juni, is er géén Robbenoordbosloop. Dit is in verband met het verschuiven van de wedstrijdkalender binnen de organisatie. De laatste Wierholt zomeravondloop... Lees verder »
27
Mrt
Robbenoordbosloop
In verband met het plaatsen van windmolens in het Robbenoordbos zijn wij genoodzaakt het parcours van de Robbenoordbosloop aan te passen.  Waarschijnlijk zal het afsluiten... Lees verder »
19
Feb
Wij zijn rookvrij!
Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. is een belangrijke omgeving... Lees verder »
04
Feb
Univé Jeugd Indoor
Op zaterdag 2 februari heeft Atletiekvereniging Wieringermeer de 6e Univé Jeugd Indoor georganiseerd. Voor de meerkamp met de onderdelen kogelstoten, hoogspringen en 40 meter sprint... Lees verder »
12
Nov
Uitslagen Dijkgatboscross
Op zondag 12 november 2017 heeft Atletiekvereniging Wieringermeer de 33e Dijkgatboscross georganiseerd. Ondanks de weerberichten waren de weergoden ons goed gezind. Op een klein buitje... Lees verder »
08
Okt
Robbenoordbosloop van 5 november afgelast
De Robbenoordbosloop van zondag 5 november komt te vervallen in verband met kapwerkzaamheden in het bos. De paden van ons parcours zijn slecht of... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest