www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

AFGELAST Wieringermeertrail

Terug naar evenementen overzicht
Datum: 21-06-2020
Plaats: Wieringerwerf
Locatie: Dijkgatbos, Noorderdijkweg, Wieringerwerf
Atletiekunie: Atletiekunie-wedstrijd
EHBO: EHBO aanwezig
Nordic Walk: Geen Nordic Walk toegestaan
Routebeschrijving: Dijkgatbos

Dit evenement is i.v.m. het COVID-19 virus afgelast.

 

Wieringermeer Trail:
De trail vindt plaats op zondag 21 juni 2020.
Start is om 11.00 uur op de grote parkeerplaats aan de Noorderdijkweg te Wieringerwerf. (Bekend van de Dijkgatboscross).

Parcours:
De afstanden van de trail zijn 8 en 18km.

Bekijk hier het 18km parcours.

Bekijk hier de start / finish.

Inschrijving:
Deelname uitsluitend mogelijk door middel van voorinschrijving op www.inschrijven.nl.

Ter plekke inschrijven is mogelijk!

Bij afmelding / afgelasting vindt er geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Na aftrek van kosten zal het resterende bedrag gedoneerd worden aan een nader te bepalen doel / instelling.

Het startnummer wordt niet opgestuurd, het ligt klaar op alfabetische volgorde. Het dient duidelijk zichtbaar te worden gedragen.

Inschrijfgelden:

18km en 8km - € 12,50

Uitslag:
Tijdregistratie geschied handmatig, uitslag wordt verwerkt via het programma wegwed en is in te zien op www.uitslagen.nl

Voor elke deelnemer is er een gezonde snack en een herinnering. 

Verzorging:

Er zijn geen verzorgingsposten langs de route. Deelnemers dienen zich zelf te voorzien van drinken en voeding. Er is de mogelijkheid om een eigen met naam / startnummer voorziene bidon etc.  af te geven welke door de organisatie halverwege de route op een tafel zal worden neergezet. Deelnemers dienen deze zelf te pakken.

Ten behoeve van de deelnemers zal de organisatie een grote tent plaatsen. Er is echter geen kleed- en douche gelegenheid. Wel is er de mogelijkheid om na afloop te douchen in heet clubgebouw van AV Wieringermeer. (Tamsmalaan, Wieringerwerf)

Kleding / persoonlijke spullen kunnen worden neergezet bij de start / finish locatie; dit echter wel op eigen risico en verantwoording.

 

Door in te schrijven voor de trail, geeft deelnemer aan voor eigen risico deel te nemen en vrijwaard de organisatie eveneens van mogelijke aansprakelijkheid jegens de deelnemer.

Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest