www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

29
Mei
Theo List actief op het Open Nederlands Kampioenschappen
Theo List heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de Open Nederlandse Kampioenschappen atletiek voor atleten met een lichamelijke beperking die dit jaar bij AV Attilla in... Lees verder »
14
Mei
AFGELAST: Stratenloop Middenmeer
De Stratenloop van Middenmeer, welke op 17 mei 2015 op de wedstrijdkalender van av Wieringermeer stond gaat niet door. De wedstrijd zal naar alle... Lees verder »
06
Mei
CD miniblokaal av Hollandia afgelast
  Vanwege problemen met de organisatie van deze wedstrijd heeft Hollandia besloten om de CD-Mini Bokaalwedstrijd voor dit jaar af te gelasten. De wedstrijd van 13... Lees verder »
03
Mei
Foto's en uitslagen Robbenoordbosloop
Op zondag 3 mei heeft A.V. Wieringermeer e.o. de Robbenoordboslop georganisseerd. Er stonden 80 deelnemers aan de start, waardoor het weer een gezellige trimloop is... Lees verder »
27
Apr
Trainingen rondom de meivakantie
In de week van 27 april is er voor de jeugd gewoon trainen. De opvolgende week is er geen training i.v.m. de meivakantie. Een overzicht... Lees verder »
19
Apr
Uitslagen werp 3-kamp
Op zondag 19 april 2015 heeft A.V. Wieringermeer e.o. haar eerste werp 3-kamp van het seizoen georganisserd. In totaal waren 25 deelnemers naar Wieringerwerf afgereisd... Lees verder »
16
Apr
Eerst Pupillencompetitie
Bij atletiekvereniging Nova in Warmenhuizen werd zaterdag 11 april de eerste wedstrijd van pupillencompetitie gehouden. Onze vereniging was vertegenwoordigd met 12 pupillen. Bij de meisjes... Lees verder »
15
Apr
Zonnige scholierenveldloop op het Lutjestrand
Sportservice Schagen organiseerde op 15 april, in samenwerking met atletiekvereniging Wieringermeer, de scholierenveldloop voor leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle... Lees verder »
29
Mrt
Werp 3-kamp 19-04-2015 deelnemers
Op zondag 19 april organiseert A.V. Wieringermeer e.o. weer een werp 3-kamp. Onderstaand is de deelnemerslijst en voorlopige groepsindeling (laastse update: 18-04-2015). Lees hier meer informatie... Lees verder »
23
Mrt
Terp d'huZes op atletiekbaan AVW
WIERINGERWERF - Op 12 april organiseert Team Touw en Co op de atletiekbaan van av Wieringermeer een sportevenement. Op deze dag staat er een... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest