www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

28
Feb
Voorjaarsvakantie
Op dinsdag 1 maart en donderdag 3 maart is er voor de Pupillen en Junioren D1 geen trainen (deze trainen van 18:00 tot 19:00... Lees verder »
20
Feb
Univé Jeugd Indoor Opbouwen
20
Feb
Univé Jeugd Indoor (met foto's)
Op zaterdag 20 februari 2015 zijn bijna 250 atleten uit de regio en omstreken naar Wieringerwerf gekomen om te strijden tegen leeftijdsgenoten op de... Lees verder »
30
Jan
Yakult Start to Run start in maart.
Beginnen met hardlopen? Grijp je kans!   Dat kan samen met AV Wieringermeer. De inschrijving van de voorjaarscyclus Yakult Start to Run is geopend. Je kunt nu de daad... Lees verder »
24
Jan
Atletiek spektakel (met foto's)
In samenwerking met Sportservice Schagen, organiseerde wij woensdagmiddag 20 januari een 'Atletiek spektakel'. Deze middag werd georganiseerd voor de kinderen van de basisscholen groep 3... Lees verder »
24
Jan
Gezellig trainen in de Schoorlse duinen
Trainingsweekend AVW 8-9-en 10 april in Schoorl Wij, Jos en Carla, hebben na lang wikken en wegen besloten om dit jaar het... Lees verder »
19
Jan
Alg. ledenvergadering verplaatst.
Beste leden, ouders en verzorgers van leden,donateurs, sponsoren De algemene leden vergadering die gepland staat voor 3 februari is verplaatst naar 10 februari. In de Allrounder... Lees verder »
30
Dec
Nieuwjaarsreceptie
ZONDAG 3 JANUARI A.S. VANAF 13 - ± 15 UUR CLUBGEBOUW AVW, DR. TAMSMALAAN 2 TE WIERINGERWERF   We hopen ook jouw/ jullie de hand te schudden!! Lees verder »
17
Dec
Kerstvakantie geen jeugdtrainingen
Op donderdag 17 december is er voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur geen training. Dit is in verband met kerstvieringen op... Lees verder »
12
Dec
Indoor AV Hylas
Op zaterdag 12 december heeft AV Hylas de Triple IT Indoor Gala georganiseerd.  De indoorwedstrijd wordt jaarlijks gehouden in het Sportpaleis Almaar. Deze unieke locatie... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest