www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

06
Feb
Start to Run
Beginnen met hardlopen? Grijp je kans! Dat kan samen met AV Wieringermeer. De inschrijving van de voorjaarscyclus Yakult Start to Run is geopend. Je kunt nu de daad... Lees verder »
30
Jan
Opbouw Univé Jeugd Indoor
Op vrijdagavond 27 januari is de organisatie van de Univé Jeugd Indoor druk bezig geweest met het opbouwen van de zaal. Hiervan is een... Lees verder »
29
Jan
Univé Jeugd Indoor foto's en uitslagen
Op zaterdag 28 januari heeft A.V. Wieringermeer voor de vijfde keer de Univé Jeugd Indoor georganiseerd. Zo'n 160 atleten uit de regio en enkele daarbuiten... Lees verder »
13
Dec
Robbenoordbosloop een week verzet
De robbenoordbosloop van 1 januari wordt in verband met nieuwjaarsdag verplaatst naar zondag 8 januari 2017. Meer informatie over de bosloop kan u hier vinden. Lees verder »
13
Nov
Dijkgatboscross
Op zondag 13 november heeft A.V. Wieringermeer de Dijkgatboscross georganiseerd, onderdeel van het Roele de Vries Crosscircuit.    Ruim 400 deelnemers stonden aan de start voor... Lees verder »
11
Nov
Elles heeft marathon New York gelopen
Ik heb op 6 november de marathon in New York gelopen. Mijn tijd was 4.29. Het was een mooie warme zonnige dag.   Het parkoers... Lees verder »
16
Okt
Uitslag werpwedstrijd
Op zondag 16 oktober 2016 heeft AV Wieringermeer een werpwedstrijd georganiseerd. Een select enthousiaste groep deelnemers heeft zich in Wieringerwerf gemeld om de onderdelen kogelslingeren,... Lees verder »
16
Okt
Herfstvakantie
Deze week hebben de basisscholen schoolvakantie. Op dinsdag 18 oktober en donderdag 20 oktober is er voor de jeugd tot en met Junioren D1 geen... Lees verder »
04
Okt
Uitslagen en foto's Agriport A7
Op zondag 4 oktober 2016 heeft A.V. Wieringermeer de Agriport A7 1/2 marathon georganiseerd. In totaal hadden 176 deelnemers zich ingeschreven voor de verschillende afstanden.... Lees verder »
01
Okt
Werpwedstrijd 16 oktober
Op zondag 16 oktober organiseert A.V. Wieringermeer e.o. een werpwedstrijd. Kijk hier voor meer informatie.   Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: werp3kamp@avwieringermeer.nl Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest