www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

09
Jun
Familiedag verplaatst naar 10 september
  Wegens te weinig aanmeldingen voor de kampeer/familiedag gaat deze NIET door!! De nieuwe datum voor de familiedag zal zaterdag 10 september zijn. Het aanmeldingsformulier zal... Lees verder »
22
Apr
Meivakantie
In de mei vakantie is er voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur geen training. De vakantie gaat in op maandag... Lees verder »
12
Apr
Trainingsweekend
Van vrijdag 8 april t/m zondag 10 april heeft A.V. Wieringermeer zich sportief laten zien door op trainingsweekend te gaan. Deze editie gingen wij naar... Lees verder »
05
Apr
Werpwedstrijden in juni en oktober
De werpwedstrijden die georganiseerd worden door A.V. Wieringmeer e.o. worden dit jaar alleen in juni en oktober georganiseerd. De editie van april wordt dit jaar... Lees verder »
20
Mrt
Finale Jeugdcross
Op zaterdag 19 maart heeft Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. de Finale Jeugdcross competitie georganiseerd voor de regio's 1 t/m 5. Poule Midden, Noord en Zuid. 1184... Lees verder »
28
Feb
Voorjaarsvakantie
Op dinsdag 1 maart en donderdag 3 maart is er voor de Pupillen en Junioren D1 geen trainen (deze trainen van 18:00 tot 19:00... Lees verder »
20
Feb
Univé Jeugd Indoor Opbouwen
20
Feb
Univé Jeugd Indoor (met foto's)
Op zaterdag 20 februari 2015 zijn bijna 250 atleten uit de regio en omstreken naar Wieringerwerf gekomen om te strijden tegen leeftijdsgenoten op de... Lees verder »
30
Jan
Yakult Start to Run start in maart.
Beginnen met hardlopen? Grijp je kans!   Dat kan samen met AV Wieringermeer. De inschrijving van de voorjaarscyclus Yakult Start to Run is geopend. Je kunt nu de daad... Lees verder »
24
Jan
Atletiek spektakel (met foto's)
In samenwerking met Sportservice Schagen, organiseerde wij woensdagmiddag 20 januari een 'Atletiek spektakel'. Deze middag werd georganiseerd voor de kinderen van de basisscholen groep 3... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest