www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

29
Jun
Laatste training jeugd
Dinsdag 30 Juni 2009 is de laatste training voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur. Voor de jeugd van 19:00 tot 20:30 uur... Lees verder »
08
Jun
Jeugdtrainingen vervallen ivm Avond4daagse
De trainingen van dinsdag 9 juni en donderdag 11 juni komen te vervallen voor de jeugd die traint van 18:00 uur tot 19:00 uur.... Lees verder »
04
Jun
Twee persoonlijke records voor Theo List
Theo List heeft 30 en 31 mei deelgenomen aan het Open Nederlands Kampioenschap voor atleten met lichamelijke beperking te Emmeloord. De deelnemers kwamen onder... Lees verder »
17
Mei
Clubrecord Andre Gerritsen Marathon
Op zondag 17 mei werd in Hoorn de vijfde editie van de Hoorn Marathon gehouden. Ondanks de regen was er een behoorlijke groep die... Lees verder »
16
Mei
DiscoveryRun 2009
Het duurt nog even maar je kan je inmiddels weer inschrijven voor de Discoveryrun 2009. Net als voorgaande jaren zal er weer een vertegenwoordiging... Lees verder »
28
Apr
Jos derde NK masters Kogelslingeren
Eindhoven - Twee dagen achter elkaar werd in het zuiden van het land de NK Masters werpen gehouden. Hier kwamen alle krachtpatsers op af.... Lees verder »
23
Apr
Trainingen mei-vakantie
Na enig onduidelijkheid bij atleten en ouders over trainingen in en rond de mei-vakantie hierbij de beloofde uitleg. Voor alle groepen geldt: Donderdag 30 april is... Lees verder »
20
Mrt
Start zomerseizoen av Wieringermeer e.o.
Het winterseizoen zit er bijna weer op. Vanaf 2 april begint het zomerseizoen en wordt de donderdagavond  training weer verplaatst van de zuiderzeehal naar... Lees verder »
28
Feb
Wedstrijden av Nova
Sinds eind vorig jaar heeft atletiekvereniging Nova uit Warmenhuizen een nieuwe atletiekbaan. Nova beginnen dit jaar met een reeks van wedstrijden op de vrijdagavond... Lees verder »
11
Feb
17 jeugdleden naar jeugdcross finale
De volgende jeugdleden hebben zich geplaatst voor de finale van de jeugdcross(plaatsing is nog niet definitief dit gebeurt 22 februari 2009): ... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest