www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

19
Aug
Clubkampioenschappen
Nieuw! Clubkampioenschappen! Deelname open voor pupil tot recreant. Uitleg van het clubkampioenschap: Deelname aan elke wedstrijd georganiseerd door A.V.W. bijv. de bosloopjes, baanwedstrijden,... Lees verder »
06
Jul
Negen medailles bij Miniblokaal in Hoorn
In het eerste weekend van de vakantie organiseerde atletiekvereniging Hollandia  uit Hoorn de wedstrijden om de Mini blokaal. Dit zijn individuele onderdelen voor de... Lees verder »
29
Jun
Laatste training jeugd
Dinsdag 30 Juni 2009 is de laatste training voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur. Voor de jeugd van 19:00 tot 20:30 uur... Lees verder »
08
Jun
Jeugdtrainingen vervallen ivm Avond4daagse
De trainingen van dinsdag 9 juni en donderdag 11 juni komen te vervallen voor de jeugd die traint van 18:00 uur tot 19:00 uur.... Lees verder »
04
Jun
Twee persoonlijke records voor Theo List
Theo List heeft 30 en 31 mei deelgenomen aan het Open Nederlands Kampioenschap voor atleten met lichamelijke beperking te Emmeloord. De deelnemers kwamen onder... Lees verder »
17
Mei
Clubrecord Andre Gerritsen Marathon
Op zondag 17 mei werd in Hoorn de vijfde editie van de Hoorn Marathon gehouden. Ondanks de regen was er een behoorlijke groep die... Lees verder »
16
Mei
DiscoveryRun 2009
Het duurt nog even maar je kan je inmiddels weer inschrijven voor de Discoveryrun 2009. Net als voorgaande jaren zal er weer een vertegenwoordiging... Lees verder »
28
Apr
Jos derde NK masters Kogelslingeren
Eindhoven - Twee dagen achter elkaar werd in het zuiden van het land de NK Masters werpen gehouden. Hier kwamen alle krachtpatsers op af.... Lees verder »
23
Apr
Trainingen mei-vakantie
Na enig onduidelijkheid bij atleten en ouders over trainingen in en rond de mei-vakantie hierbij de beloofde uitleg. Voor alle groepen geldt: Donderdag 30 april is... Lees verder »
20
Mrt
Start zomerseizoen av Wieringermeer e.o.
Het winterseizoen zit er bijna weer op. Vanaf 2 april begint het zomerseizoen en wordt de donderdagavond  training weer verplaatst van de zuiderzeehal naar... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest