www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

10
Mei
Training Jeugd
Om eventuele verwarring te voorkomen wordt hieronder vermeld hoe het zit met de jeugdtrainingen van deze week. Op dinsdag 11 Mei is er... Lees verder »
06
Mei
Nederland record voor Theo List niet erkend
UPDATE: De KNAU heeft het Nederland Record op de 200m van Theo List niet erkend. Dit heeft te maken met het feit dat de... Lees verder »
06
Mei
Aanleg schelpenbaan (uit de oude doos)
Wie kan het zich nog herinneren? De tijd dat er in de winter niet op de baan werd getraind, maar in het ... Lees verder »
30
Apr
6-Kamp Sportservice Schagen
6-Kamp Voor: Jongeren van 12-20 jr. Wanneer: Vrijdag 7 Mei Waar: 12:00 uur - 13:30 uur Wieringerwerf Atletiekbaan AVW - Dr. Tamsmalaan 2 15:00 uur - 16:30... Lees verder »
23
Apr
Onderlinge wedstrijd
WIERINGERWERF - Atletiekvereniging Wieringermeer hield 20 april haar eerste onderlinge wedstrijd van dit seizoen. Totaal kwamen er 54 leden op dit evenement... Lees verder »
23
Apr
PR's bij pupillencompetitie
GROOTEBROEK - Het zomerseizoen voor de baanatletiek is weer begonnen. Kon er vorige week nog geoefend worden met de trainingspakkenwedstrijd. Nu was... Lees verder »
19
Apr
Dag van de Baanatletiek
  De Dag van de Baanatletiek vindt plaats op zaterdag 27 maart 2010. Deze veelzijdige dag wordt elk jaar op Papendal georganiseerd en is bedoeld voor alle geinteresseerden... Lees verder »
13
Apr
Clubrecord Sascha Schenk bij Balwerpen
Hoorn - De eerste wedstrijd van het baanseizoen is normaal gesproken de trainingspakkenwedstrijd, die ook dit seizoen weer georganiseerd werd door Hollandia.... Lees verder »
29
Mrt
Dijkenloop geannuleerd
De dijkenloop op 25 april gaat niet door lees hier de brief van de organisatie:   Geachte heer, mevrouw, Enige tijd geleden heb ik u aangeschreven... Lees verder »
14
Feb
Leuke trainingsroute
De vrijdagochtend training Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest