www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

04
Sep
Tweede Swimrun Wieringermeer
Op zondag 26 september organiseert atletiekvereniging Wieringermeer in samenwerking met Zwembad de Terp in Wieringerwerf de tweede Zwemloop van de Wieringermeer. Dit evenement is... Lees verder »
02
Sep
Uitslagen Gerrit Vosblokaal 04-09-2010
Op zaterdag 4 september werden bij av Hollandia de Gerrit Vosblokaal en CD junioren gehouden. Een aantal atleten van onze vereniging waren aanwezig. En... Lees verder »
29
Aug
Familiedag 25 september
Dit jaar is de familiedag weer in zicht zaterdag 25 september, er zijn hier 4 spellen en een springkussen waar iedereen gebruik van... Lees verder »
21
Aug
AVW jeugd iets voor jou?
Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en kinderen willen een passende vrijetijdsbesteding. Av Wieringermeer heeft je misschien iets te bieden. Bij av Wieringermeer sporten... Lees verder »
21
Aug
Voorinschrijven DijkgatbosCross GESLOTEN!
26e DijkgatbosCross, de Dijkgatbos JeugdCross en Dijkgatbos SprintCross Op 14 november wordt de 26e DijkgatbosCross, de Dijkgatbos JeugdCross en de Dijkgatbos SprintCross gehouden.  Het programma voor... Lees verder »
18
Aug
Duurloop Ruud . . . . A F G E L A S T ! !
De gezamenlijke duurloop vanaf Het Wagenwiel op zondag 29 augustus gaat door omstandigheden NIET door !!!   Alternatief: Voor degene die zondag wil lopen is er een suggestie. Er is zondag... Lees verder »
08
Aug
Wie gaat er ook naar Brussel?
Wie gaat er ook naar Brussel?    Lekker belgische bonbons eten en hardlopen in de mooie stad waar onze voorzitter werkzaam is.  Inschrijven voor de (halve) marathon die... Lees verder »
31
Jul
Overlevingsloop 2010
Overlevingsloop 2010 Woensdag 25 augustus 2010 Op woensdag 25 augustus 2010 organiseert Noordkop de overlevingsloop 2010. Deze loop, welke gehouden wordt op het strand van Huisduinen,... Lees verder »
11
Jul
Geheugen opfrisser: De Baanregels
Dit zijn de baanregels van AV Wieringermeer: binnenbaan van het schelpenpad en de binnenbaan van de grasbaan: Voor Tempotrainingen buitenbaan van het schelpenpad en de buitenbanen... Lees verder »
11
Jul
Zomervakantie voorbij, start pupillentrainingen.
De zomervakantie is voor de meeste weer voorbij. Een periode van luieren is weer voorbij. Maandag 23 augustus begint ook het basis onderwijs weer en... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest