www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

26
Okt
Trainingsweekend 2011
Wij zijn op zoek gegaan naar een leuke accommodatie om volgend jaar te overnachten tijdens het trainingsweekend. We hebben in Drenthe, Schoonoord een groepsaccommodatie gevonden. De... Lees verder »
22
Okt
CrossCircuit: Anko, Margret en Elles in de prijzen.
St GeorgeCross De laatste wedstrijd van het crosscircuit was door het polderlandschap van de Wogmeer. Voor de senioren vrouwen en mannen stond een 8,2 km... Lees verder »
22
Okt
Uitslagen onderlinge wedstrijd 19-10-2010 jeugd met punten.
Op deze pagina staan de uitslagen van de jeugd per categorie. Waarbij de pupillen mini ondergebracht zijn bij de pupillen C. Aan de meerkamp... Lees verder »
19
Okt
Uitslagen onderlinge wedstrijd + 3000m bekend!
Met een dreigende lucht en een zeer nat grasveld was het een geslaagde avond. Zowel bij de jeugd als bij de 3000m bleef... Lees verder »
15
Okt
6e veldloop van Abbekerk
De Abbekerker Lambertschager IJsvereniging (ALIJV) organiseert zondag 17 oktober een veldloop. De sportievelingen kunnen de hardloopschoenen tevoorschijn halen. De organisatie heeft weer een mooi en gevarieerd parcours... Lees verder »
13
Okt
Opnieuw vernieling hoogspringmat!
Ondanks de publicatie in de Wieringermeerbode, het slot op het hek en aangifte bij de politie is de hangjeugd toch weer in actie gekomen... Lees verder »
11
Okt
Korting op entree voor Aqua Zoo
Hallo Kinderen en ouders, maar ook atleten met kinderen en/of kleinkinderen, Wij kunnen als vereniging kaarten bestellen voor Aqua Zoo in Friesland. Je betaald dan 7,50... Lees verder »
06
Okt
Chocolademelk na het hardlopen
Chocolademelk werkt beter voor de spieropbouw na het sporten dan sportdrank. Dit blijkt uit een recent onderzoek van de University of Connecticut's Department of Nutritional Sciences. ... Lees verder »
06
Okt
Iedere woensdagavond trainen in Omnisport (Indooratletiek)
Vanaf de 1e woensdag in oktober en daarna elke woensdagavond,(06,13,20,27 oktober 03,10,17,24 november , 01,08,22 december) kan er atletiek training gedaan worden in Omnisport (Apeldoorn).... Lees verder »
03
Okt
Grote deelname Agriport A7 1/2 marathon
De agriport A7 Halve marathon kon zich verheugen op een groot deelnemersveld. Dit kwam waarschijnlijk mede door het mooie weer.  En de meeste deelnemers... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest