www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

14
Mrt
Trainingspakkenwedstrijd SAV
Op 3 april organiseert SAV de trainingspakkenwedstrijd voor de atleten van SAV, Hollandia en AV Wieringermeer. Bekijk hier het programma en de overige informatie. Voor... Lees verder »
08
Mrt
Nieuw bestuur
Bij de ledenvergadering op vrijdag 4 maart is een nieuw bestuur gekozen. Hieronder een opsomming van de nieuwe bestuursleden en overige functies.   Voorzitter: Piet de Groot Penningmeester:... Lees verder »
01
Mrt
Rabobank fietssponsortocht
Met de lente voor de deur kan onze club kan wel wat extra geld in kas gebruiken. Dit kunnen we vrij eenvoudig genereren door... Lees verder »
22
Feb
Geen training in vakantie
Er is op dinsdag 22 en donderdag 24 februari geen trainen voor de jeugd van 18:00 tot 19:00 uur. Er is wel gewoon trainen voor... Lees verder »
18
Feb
AVW-ers naar JeugdCrossfinale
Op zaterdag 12 maart wordt in Amstelveen de finale van de jeugd CrossCompetitie gehouden. Een aantal atleten van onze vereniging mogen naar de door... Lees verder »
11
Feb
Nieuwe ledenpas atletiekunie
  Vanaf 14 februari ontvangt ieder lid een eigen Atletiekunie Ledenpas op de deurmat. Deze nieuwe pas is het bewijs van lidmaatschap van de Atletiekunie... Lees verder »
11
Feb
Einde indoorwedstrijden de Sluis (SAV)
    Als gevolg van te weinig deelnemers heeft de Streker atletiekvereniging besloten de indoorwedstrijd op 26 februari in de Sluis te Hoogkaspel af te lassen.De... Lees verder »
05
Feb
Uitslagen indoor Impala
Op zaterdag 5 februari gingen 16 jeugdleden van onze vereniging naar Drachten voor de indoorwedstrijd bij av Impala.    Lees de volledige uitslag Lees verder »
04
Feb
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering
Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van Atletiekvereniging Wieringermeer en omstreken in het clubgebouw aan de Tamsmalaan te Wieringerwerf. Datum:            vrijdag 4 maart 2011 Aanvang... Lees verder »
04
Feb
Zwemmiddag
Zondag, 20 februari aanstaande, is het weer zover! ZWEMMIDDAG! Ga je mee? Programma in het kort: 13.00 uur verzamelen bij (in) het clubgebouw. 13.15 uur vertrek naar het zwembad. 13.30... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest