www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

01
Mrt
Rabobank fietssponsortocht
Met de lente voor de deur kan onze club kan wel wat extra geld in kas gebruiken. Dit kunnen we vrij eenvoudig genereren door... Lees verder »
22
Feb
Geen training in vakantie
Er is op dinsdag 22 en donderdag 24 februari geen trainen voor de jeugd van 18:00 tot 19:00 uur. Er is wel gewoon trainen voor... Lees verder »
18
Feb
AVW-ers naar JeugdCrossfinale
Op zaterdag 12 maart wordt in Amstelveen de finale van de jeugd CrossCompetitie gehouden. Een aantal atleten van onze vereniging mogen naar de door... Lees verder »
11
Feb
Nieuwe ledenpas atletiekunie
  Vanaf 14 februari ontvangt ieder lid een eigen Atletiekunie Ledenpas op de deurmat. Deze nieuwe pas is het bewijs van lidmaatschap van de Atletiekunie... Lees verder »
11
Feb
Einde indoorwedstrijden de Sluis (SAV)
    Als gevolg van te weinig deelnemers heeft de Streker atletiekvereniging besloten de indoorwedstrijd op 26 februari in de Sluis te Hoogkaspel af te lassen.De... Lees verder »
05
Feb
Uitslagen indoor Impala
Op zaterdag 5 februari gingen 16 jeugdleden van onze vereniging naar Drachten voor de indoorwedstrijd bij av Impala.    Lees de volledige uitslag Lees verder »
04
Feb
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering
Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van Atletiekvereniging Wieringermeer en omstreken in het clubgebouw aan de Tamsmalaan te Wieringerwerf. Datum:            vrijdag 4 maart 2011 Aanvang... Lees verder »
04
Feb
Zwemmiddag
Zondag, 20 februari aanstaande, is het weer zover! ZWEMMIDDAG! Ga je mee? Programma in het kort: 13.00 uur verzamelen bij (in) het clubgebouw. 13.15 uur vertrek naar het zwembad. 13.30... Lees verder »
18
Jan
Gezocht: Nieuwe Grote Club Actie coördinator
AVW zoekt een nieuwe coördinator voor de Grote Club Actie Na 3 jaar wil ik graag de coördinatie van de jaarlijkse grote club... Lees verder »
18
Jan
Een helse loop door It Heidenskip van Hylke Speerstra
Inschrijving Oerpolderloop geopend! Oerpolderloop III start op zondag 6 maart 2011 om 14.00 uur. Start en finish van het 14km lange parcours zijn in It... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest