www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

24
Aug
Einde zomervakantie, begin trainingen!
Het einde van de zomervakantie komt er alweer snel aan. Dit houdt in dat de trainingen binnenkort weer gaan beginnen! Er wordt weer begonnen op... Lees verder »
24
Aug
Opknappen atletiekbaan
De vereniging is hard bezig met het opknappen van de atletiekbaan. De baan wordt afgeschraapt, gevlakt en opnieuw ingezaaid en er wordt een nieuwe discuskooi... Lees verder »
01
Jul
Zomeravond robbenoordboslopen
Voor de zomdermaanden juli, augustus en september organiseert A.V. Wieringermeer e.o. weer de zomeravond bosloopjes. De eerste woensdagavond van deze maanden is er een robbenoorbosloop.... Lees verder »
27
Jun
Foto's activiteiten Juni
Deze maand heeft A.V. Wieringermeer een aantal activiteiten achter de rug. Om een idee te krijgen hoe gezellig en actief onze vereniging is, zijn deze... Lees verder »
21
Jun
Trainingen ivm Avondvierdaagse
Maandag 20 juni t/m donderdag 23 juni is er voor de jeugd avondvierdaagse in onze gemeente. Om deze reden hebben wij bij atletiek een aanpassing moeten maken... Lees verder »
14
Jun
Achtervolgingsloop
Vanavond organiseert A.V. Wieringermeer e.o. een achtervolgingsloop. De jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur die kunnen meedoen aan deze loop. De eerste loper... Lees verder »
04
Jun
Verslag Theo Open Nederlands Kampioenschap
Theo List heeft afgelopen weekend (28-29 mei 2011) deelgenomen aan het Open Nederlands Kampioenschap voor atleten met een lichamelijke beperking dat evenals vorig jaar... Lees verder »
02
Jun
Hemelvaart geen training
donderdag is er geen training voor zowel de jeugd als de volwassenen in verband met hemelvaartsdag. Lees verder »
23
Mei
Uitslag en Foto's Pupillencompetitie SAV
Zaterdag 21 mei 2011 was er voor de jeugd een competitiewedstrijd bij SAV. Aan deze wedstrijd deden veel atleten van onze vereniging mee. Bekijk nu... Lees verder »
17
Mei
Uitslagen Heer & Meester Baancircuit
Een aantal atleten doen mee aan het Heer en Meester Baancircuit. Dit is een competitie voor Junioren B en A, Senioren en Masters. De... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest