www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

31
Mei
Let op! Zondag 3 juni géén Robbenoordbosloop
Aankomende zondag, 3 juni, is er géén Robbenoordbosloop. Dit is in verband met het verschuiven van de wedstrijdkalender binnen de organisatie. De laatste Wierholt zomeravondloop... Lees verder »
27
Mrt
Robbenoordbosloop
In verband met het plaatsen van windmolens in het Robbenoordbos zijn wij genoodzaakt het parcours van de Robbenoordbosloop aan te passen.  Waarschijnlijk zal het afsluiten... Lees verder »
19
Feb
Wij zijn rookvrij!
Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. is een belangrijke omgeving... Lees verder »
04
Feb
Univé Jeugd Indoor
Op zaterdag 2 februari heeft Atletiekvereniging Wieringermeer de 6e Univé Jeugd Indoor georganiseerd. Voor de meerkamp met de onderdelen kogelstoten, hoogspringen en 40 meter sprint... Lees verder »
12
Nov
Uitslagen Dijkgatboscross
Op zondag 12 november 2017 heeft Atletiekvereniging Wieringermeer de 33e Dijkgatboscross georganiseerd. Ondanks de weerberichten waren de weergoden ons goed gezind. Op een klein buitje... Lees verder »
08
Okt
Robbenoordbosloop van 5 november afgelast
De Robbenoordbosloop van zondag 5 november komt te vervallen in verband met kapwerkzaamheden in het bos. De paden van ons parcours zijn slecht of... Lees verder »
01
Okt
Agriport A7 1/2 marathon
Mooi weer, pittig windje. Dat waren de ingrediënten voor de Agriport A7 1/2 Marathon. Hoogtepunt van de wedstrijd was het verbreken van het parcoursrecord op... Lees verder »
21
Jul
Vakantie jeugdtrainingen
Het is zomervakantie! In de zomervakantie (van 22 juli t/m 3 september) is er voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur géén... Lees verder »
20
Jun
Wieringermeertrail uitslagen en foto's
Op zondag 18 juni heeft A.V. Wieringermeer de Wieringermeertrail georganiseerd. Zondag waren de Wieringermeerse bossen geheel in gebruik voor de trail waarbij een korte afstand... Lees verder »
17
Jun
40 jaar jubilieum verslag
Zondag 11 juni werd het 40 jarig jubileum van AVW gevierd. Leden, ereleden, oud-leden, gemeente, andere verenigingen, sponsoren en andere relaties waren uitgenodigd. De... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest