www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

15
Mei
Regen, Regen en Regen bij CD Competitie
HEERHUGOWAARD – Zaterdag 10 mei was het voor de CD junioren van atletiekvereniging Wieringermeer de eerste wedstrijd in competitie van 2014. De meisjes junioren... Lees verder »
29
Apr
Mei-vakantie jeugd
Tijdens de mei-vakantie is er voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur géén training. De lengte van de mei-vakantie verschilt per school,... Lees verder »
13
Apr
Werp 3-kamp uitslagen
Op zondag 13 april 2014 heeft A.V. Wieringermeer een werpwedstrijd georganiseerd met als onderdelen: kogelslingeren, discuswerpen en kogelstoten. Een selecte groep werpers uit de regio... Lees verder »
12
Apr
Happy Homework
Maak een sport van je schoolwerk! Wil je huiswerk maken, ‘bijles’, ‘examentraining’, cito + nio training, 'reken- + taallessen' volgen in een sportieve omgeving? Vind... Lees verder »
17
Mrt
Huiswerkbegeleiding bij AVW
Huiswerkbegeleiding, Bijles, Examentraining, Reken- en Taallessen bij A.V. Wieringermeer. Vanaf heden worden bij de atletiekvereniging A.V. Wieringermeer ‘huiswerkbegeleiding’, ‘bijles’, ‘examentraining’ en 'reken- en taallessen'... Lees verder »
09
Mrt
Voor dit trainingsweekend hebben we een groepsaccommodatie in Groet gevonden. Er zijn aparte trainingen opgesteld voor de jeugd en de loopgroep, zo kan iedereen... Lees verder »
26
Feb
Robbenoordbosloop op Noordkop TV
Noordkop TV heeft een reportage gemaakt van de Robbenoordbosloop welke A.V. Wieringermeer e.o. elke eerste zondag van de wintermaanden organiseert. Piet van der Geest, lid... Lees verder »
15
Feb
Foto's en uitslagen Univé Jeugd Indoor 2014
Op zaterdag 15 februari heeft Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. de Univé Jeugd Indoor georganiseerd. Het betrof de tweede editie die de vereniging organiseerde, waarbij een... Lees verder »
12
Feb
Tweede plaats Joke van Bruggen NK 10 km
SCHOORL-Zondag 9 februari 2014 werd voor de 37e keer de Groet uit Schoorl loop gehouden. Na een paar jaar afwezigheid, was Schoorl weer het... Lees verder »
08
Feb
Mike Geel en Angelique Vermaat naar finale jeugdcross
Twee jeugdleden van onze vereniging hebben zich geplaatst voor de finale van de jeugdcross, die dit jaar gehouden wordt bij av Nova in Warmenhuizen.... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest