www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

14
Aug
Familiedag zondag 14 september
Dit jaar wordt de familiedag op zondag 14 september georganiseerd. Op deze dag worden er spellen uitgezet voor je hele familie. Ieder familielid mag... Lees verder »
30
Jul
Youtube-kanaal Jury atletiekunie
Sinds een maand heeft de atletiekunie jury een eigen youtube-kanaal. Dit idee is geboren uit een stukje die in de nieuwsbrief is verschenen.   De... Lees verder »
21
Jul
Clubcompetitie
De standen zijn weer bijgewerkt. Kijk voor het overzicht van alle leden bij de uitslagen. De verschillen zijn klein. De ranglijst op dit moment: Bij... Lees verder »
08
Jul
Zomervakantie voorbij !
Vanaf dinsdag 19 augustus worden de jeugdtrainingen weer hervat.  De vakantie is weer voorbij en starten vanaf dinsdag 19 augustus weer de trainingen voor de... Lees verder »
22
Jun
Interne clubcompetitie
Na de achtervolgingsloop van 10 juni is de stand van de competitie bijgewerkt. Bij de heren staat Coen van der Geest bovenaan met 17... Lees verder »
15
Jun
Uitslagen Werp 3-kamp
Op zondag 15 juni heeft AV Wieringermeer e.o. een werp 3-kamp georganiseerd met de onderdelen kogelslingeren, discuswerpen en kogelstoten. In totaal deden er 11 regionale... Lees verder »
10
Jun
Achtervolgingsloop
Op dinsdagavond 6 juni heeft A.V. Wieringermeer e.o. de achtervolgingsloop georganiseerd. In totaal stonden er 60 atleten aan de start naast de atletiekbaan. De jongste jeugd... Lees verder »
27
Mei
Clubrecord Anko Top op de 10 Engelse Mijlen
Zondag 25 mei organiseerde atletiekvereniging TAS'82 de tien Engelse Mijlen van Schagen. Het geheel gebeurde op een zeer zonnige dag. Vandaar dat de organisatie... Lees verder »
18
Mei
Stratenloop Middenmeer uitslagen en foto's
Op zondag 5 mei heeft Atletiekverengiging Wieringermeer e.o. de stratenloop Middenmeer georganiseerd. Bekijk hier de uitslagen. Bekijk hier de foto's. Lees verder »
18
Mei
2e pupillencompetitie AV Edam
Op zaterdag 17 mei heeft AV Edam de 2e pupillenwedstrijd georganiseerd. De jeugd had een geweldige dag, waarbij zowel de jeugd als begeleiders hebben genoten... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest