www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

23
Mrt
Terp d'huZes op atletiekbaan AVW
WIERINGERWERF - Op 12 april organiseert Team Touw en Co op de atletiekbaan van av Wieringermeer een sportevenement. Op deze dag staat er een... Lees verder »
23
Mrt
Sportief weekend AVW
Afgelopen weekend is een sportief weekend geweest voor leden van AV Wieringermeer. Zaterdag 21 maart was de "Dag van de baanatletiek". Deze dag is georganiseerd... Lees verder »
22
Mrt
Flinke delegatie van AVW naar Dijkenloop
HOORN - Op een droge maar koude zondagochtend de 22e maart organiseerde atletiekvereniging Hollandia uit Hoorn de Dijkenloop. De dijkenloop heeft drie afstanden de... Lees verder »
17
Mrt
Finalisten crosscompetitie presteren goed!
De finalisten van A.V. Wieringermeer hebben zeer goed gepresteerd tijdens de finale van de crosscompetitie voor regio 1 t/m 5. Dit jaar mochten er vier... Lees verder »
15
Feb
Univé Jeugd Indoor
Op 14 februari 2015 heeft A.V. Wieringermeer de derde Univé Jeugd Indoor georganiseerd. In totaal hebben er 197 atleten uit de regio deelgenomen aan de... Lees verder »
13
Jan
Eindstand clubcompetitie 2013-2014
De eindstand van de clubcompetitie 2013-2014 is bekend. Bekijk hier de eindstand. Tijdens de ledenvergadering van 9 februari zullen de prijzen worden uitgereikt. Lees verder »
11
Jan
Algemene ledenvergadering - 9 februari 2015
Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering in het clubgebouw aan de Tamsmalaan te Wieringerwerf. Datum:           maandag 9 februari 2015 Aanvang:         19.30 uur    Agenda: Opening door de voorzitter; Ingekomen stukken en... Lees verder »
11
Jan
2e jeugdcross uitslag en foto's
Zaterdag 10 januari werd in Bakkum onder onstuimige weersomstandigheden de tweede cross van de regionale crosscompetitie gehouden. Totaal zo’n 600 jeugdatleten, afkomstig van ruim... Lees verder »
09
Jan
Deadline de Allrounder 16 januari 2015
De deadline voor het inleveren van een bijdrage voor de Allrounder komt aardig in zicht. Heb je aan een wedstrijd meegedaan op de weg... Lees verder »
23
Dec
Nieuwjaarsloop bij cv Wieringermeer in Slootdorp
Op zaterdag 3 januari 2015 wordt er bij CV Wieringermeer in Slootdorp de traditionele nieuwjaarsloop gehouden. Deze loop is voor iedereen toegankelijk dus niet... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest