www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

11
Nov
Geen training ivm Sint Maarten
In verband met Sint Maarten is er dinsdagavond 11 november geen training voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur. Voor de groepen... Lees verder »
09
Nov
Record deelname DijkgatbosCross
WIERINGERWERF - Met een record aan deelnemers aan de 30e Dijkgatboscross werd zondag 9 november de tweede wedstrijd van het crosscircuit afgewerkt. Aan de... Lees verder »
22
Okt
Enquete Senior lopers
De trainers van de Senior lopers hebben een enquete samengesteld. De reden hiervoor is de wijziging op de dinsdagavond. Op de dinsdagavond wordt de training... Lees verder »
22
Okt
Start Crosscicuit in Hoorn
CrossCircuit Afgelopen zondag, 26 oktober, ging bij Hollandia de eerste wedstrijd van het crosscircuit van start. Totaal verscheen er op deze dag ruim 400 deelnemers... Lees verder »
14
Okt
Herfstvakantie jeugd
Deze week is het herfstvakantie. Dat houdt in dat er op dinsdag 14 en donderdag 16 oktober géén jeugdtraining is voor de jongste jeugd... Lees verder »
12
Okt
Uitslagen en foto's werp 3-kamp
A.V. Wieringermeer e.o. heeft vandaag haar derde werp 3-kamp van het jaar georganiseerd. De voorinschrijving ging zo voorspoedig dat de organisatie moest besluiten om de... Lees verder »
05
Okt
Agriport A7 1/2 Marathon foto's en uitslagen
Op 5 oktober 2014 heeft A.V. Wieringermeer e.o. de 10e Agriport A7 1/2 Marathon georganiseerd. Bekijk hier de uitslagen. Bekijk hier de eerste foto's: deel 1,... Lees verder »
27
Sep
Uitslagen onderlinge wedstrijd
Op donderdag 25 september heeft A.V. Wieringermeer e.o voor de eigen leden een onderlinge wedstrijd georganiseerd. Voor de jongste atleten stond 40m sprint, balwerpen en... Lees verder »
25
Sep
Trailer Amsterdam 2016 - European Athletics Championships
Voor de European Athletics Championships is er een promo gemaakt. Klik op het plaatje om het te zien.   Lees verder »
23
Sep
Clubcompetie bijgewerkt
De clubcompetitie wordt bij de heren aangevoerd door Coen van der Geest met 23 punten, gevolgd door Johan Bok met 21 punten... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest