www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

07
Dec
Start To Run 2016
Begin met hardlopen Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Hardlopen is goed voor je conditie, je... Lees verder »
07
Dec
Nieuwjaarsreceptie zondag 4 januari
Ook 2015 willen we met elkaar tot een mooi en sportief jaar maken. Om dit op gezellige wijze in te luiden nodigen we de... Lees verder »
05
Dec
1e Jeugdcross bij Dokev
Op 29 november werd bij Dokev de eerste wedstrijd van het Crossseizoen gehouden. Het was voor iedereen ook weer de eerste wedstrijd in de... Lees verder »
28
Nov
Prijs gewonnen met de grote clubactie?
Met de groteclub lotchecker kunt u kijken of u in de prijzen bent gevallen. Een prijs gewonnen met de grote clubactie? Check het hier! Lees verder »
27
Nov
Sinterklaas bij AVW
Op donderdag 4 december komen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brengen aan Atletiekvereniging Wieringermeer. Alle jeugdleden worden om 17:45 uur verwacht in onze kantine.... Lees verder »
11
Nov
Geen training ivm Sint Maarten
In verband met Sint Maarten is er dinsdagavond 11 november geen training voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur. Voor de groepen... Lees verder »
09
Nov
Record deelname DijkgatbosCross
WIERINGERWERF - Met een record aan deelnemers aan de 30e Dijkgatboscross werd zondag 9 november de tweede wedstrijd van het crosscircuit afgewerkt. Aan de... Lees verder »
22
Okt
Enquete Senior lopers
De trainers van de Senior lopers hebben een enquete samengesteld. De reden hiervoor is de wijziging op de dinsdagavond. Op de dinsdagavond wordt de training... Lees verder »
22
Okt
Start Crosscicuit in Hoorn
CrossCircuit Afgelopen zondag, 26 oktober, ging bij Hollandia de eerste wedstrijd van het crosscircuit van start. Totaal verscheen er op deze dag ruim 400 deelnemers... Lees verder »
14
Okt
Herfstvakantie jeugd
Deze week is het herfstvakantie. Dat houdt in dat er op dinsdag 14 en donderdag 16 oktober géén jeugdtraining is voor de jongste jeugd... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest