www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

19
Apr
Uitslagen werp 3-kamp
Op zondag 19 april 2015 heeft A.V. Wieringermeer e.o. haar eerste werp 3-kamp van het seizoen georganisserd. In totaal waren 25 deelnemers naar Wieringerwerf afgereisd... Lees verder »
16
Apr
Eerst Pupillencompetitie
Bij atletiekvereniging Nova in Warmenhuizen werd zaterdag 11 april de eerste wedstrijd van pupillencompetitie gehouden. Onze vereniging was vertegenwoordigd met 12 pupillen. Bij de meisjes... Lees verder »
15
Apr
Zonnige scholierenveldloop op het Lutjestrand
Sportservice Schagen organiseerde op 15 april, in samenwerking met atletiekvereniging Wieringermeer, de scholierenveldloop voor leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle... Lees verder »
29
Mrt
Werp 3-kamp 19-04-2015 deelnemers
Op zondag 19 april organiseert A.V. Wieringermeer e.o. weer een werp 3-kamp. Onderstaand is de deelnemerslijst en voorlopige groepsindeling (laastse update: 18-04-2015). Lees hier meer informatie... Lees verder »
23
Mrt
Terp d'huZes op atletiekbaan AVW
WIERINGERWERF - Op 12 april organiseert Team Touw en Co op de atletiekbaan van av Wieringermeer een sportevenement. Op deze dag staat er een... Lees verder »
23
Mrt
Sportief weekend AVW
Afgelopen weekend is een sportief weekend geweest voor leden van AV Wieringermeer. Zaterdag 21 maart was de "Dag van de baanatletiek". Deze dag is georganiseerd... Lees verder »
22
Mrt
Flinke delegatie van AVW naar Dijkenloop
HOORN - Op een droge maar koude zondagochtend de 22e maart organiseerde atletiekvereniging Hollandia uit Hoorn de Dijkenloop. De dijkenloop heeft drie afstanden de... Lees verder »
17
Mrt
Finalisten crosscompetitie presteren goed!
De finalisten van A.V. Wieringermeer hebben zeer goed gepresteerd tijdens de finale van de crosscompetitie voor regio 1 t/m 5. Dit jaar mochten er vier... Lees verder »
15
Feb
Univé Jeugd Indoor
Op 14 februari 2015 heeft A.V. Wieringermeer de derde Univé Jeugd Indoor georganiseerd. In totaal hebben er 197 atleten uit de regio deelgenomen aan de... Lees verder »
13
Jan
Eindstand clubcompetitie 2013-2014
De eindstand van de clubcompetitie 2013-2014 is bekend. Bekijk hier de eindstand. Tijdens de ledenvergadering van 9 februari zullen de prijzen worden uitgereikt. Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest