www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

27
Jul
2e Wierholt zomeravondloop
Op 5 augustus wordt de tweede Wierholt zomeravondloop van dit seizoen georganiseerd door A.V. Wieringermeer e.o.. De eerste editie werd door zo'n twintig tal atleten... Lees verder »
14
Jul
Quincy Koeten geplaatst voor Finale competitie
Quincy Koeten van A.V. Wieringermeer e.o. heeft zich weten te plaatsen voor de finale van de pupillencompetitie. Ondanks dat hij twee van de drie wedstrijden... Lees verder »
21
Jun
Uitslagen en foto's werpwedstrijd
Op zondag 21 juni heeft AV Wieringermeer e.o. haar tweede werpwedstrijd van het seizoen georganiseerd. In totaal zijn 16 deelnemers naar Wieringerwerf afgereisd om zijn... Lees verder »
29
Mei
Theo List actief op het Open Nederlands Kampioenschappen
Theo List heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de Open Nederlandse Kampioenschappen atletiek voor atleten met een lichamelijke beperking die dit jaar bij AV Attilla in... Lees verder »
14
Mei
AFGELAST: Stratenloop Middenmeer
De Stratenloop van Middenmeer, welke op 17 mei 2015 op de wedstrijdkalender van av Wieringermeer stond gaat niet door. De wedstrijd zal naar alle... Lees verder »
06
Mei
CD miniblokaal av Hollandia afgelast
  Vanwege problemen met de organisatie van deze wedstrijd heeft Hollandia besloten om de CD-Mini Bokaalwedstrijd voor dit jaar af te gelasten. De wedstrijd van 13... Lees verder »
03
Mei
Foto's en uitslagen Robbenoordbosloop
Op zondag 3 mei heeft A.V. Wieringermeer e.o. de Robbenoordboslop georganisseerd. Er stonden 80 deelnemers aan de start, waardoor het weer een gezellige trimloop is... Lees verder »
27
Apr
Trainingen rondom de meivakantie
In de week van 27 april is er voor de jeugd gewoon trainen. De opvolgende week is er geen training i.v.m. de meivakantie. Een overzicht... Lees verder »
19
Apr
Uitslagen werp 3-kamp
Op zondag 19 april 2015 heeft A.V. Wieringermeer e.o. haar eerste werp 3-kamp van het seizoen georganisserd. In totaal waren 25 deelnemers naar Wieringerwerf afgereisd... Lees verder »
16
Apr
Eerst Pupillencompetitie
Bij atletiekvereniging Nova in Warmenhuizen werd zaterdag 11 april de eerste wedstrijd van pupillencompetitie gehouden. Onze vereniging was vertegenwoordigd met 12 pupillen. Bij de meisjes... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest