De Abbekerker Lambertschager IJsvereniging (ALIJV) organiseert zondag 17 oktober een veldloop. De sportievelingen kunnen de hardloopschoenen tevoorschijn halen.

De organisatie heeft weer een mooi en gevarieerd parcours uitgezet over wegen, door fruittuinen, weilanden en parken. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: vier of acht kilometer. Start is om 10.30 uur, inschrijfgeld vier euro (inclusief herinnering). De jeugd tot en met twaalf jaar loopt twee kilometer, start 10.00 uur. Het inschrijfgeld voor deze categorie bedraagt twee euro. Ook vindt dit jaar weer een kleuterloop plaats. Ouders en kinderen kunnen samen een parcours over één kilometer afleggen. Inschrijfgeld is ook hier twee euro. De start van de kleuterloop is om 10.02 uur. 
Nieuw dit jaar is de veldwandeltocht. Deelnemers kunnen vier of acht kilometer wandelen. De start van de wandeltocht is tussen 9.30 en 10.00 uur. De wandelaars lopen hetzelfde parcours als de hardlopers (let op: honden zijn niet toegestaan). 
 

De inschrijving en prijsuitreiking vinden plaats in café Het Bonte Paard, Dorpsstraat 54. Inschrijven kan vanaf 9.00 uur. Start en finish zijn op de parkeerplaats achter Het Bonte Paard. Meer informatie: Jan Konijn, 0229-581819.

veldloop Abbekerk