Ondanks de publicatie in de Wieringermeerbode, het slot op het hek en aangifte bij de politie is de hangjeugd toch weer in actie gekomen om aan de eigendommen van de atletiekvereniging te komen.

Hier zijn geen woorden voor te vinden! Om de hoogspringmat als zitplek te gebruiken of om lekker droog onder de bak te zitten om stiekem te roken is hiervoor geen excuus!

Als laatste redmiddel zijn wij genoodzaakt sloten aan te brengen op de hoogspringbak zodat hopelijk duidelijk wordt dat het geuitte gedrag niet gewenst is. Laten wij hopen dat dit wel duidelijk is.

 

 

Bericht uit de Wieringermeerbode:

Beste (hang)jongeren,

Wij , het bestuur van Atletiekvereniging Wieringermeer, vroegen ons af waarom jongeren midden in de nacht de moeite nemen om met een loodzware hoogspringmat te gaan lopen slepen. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat daar een drietal redenen voor kunnen zijn. Ten eerste willen jullie natuurlijk dolgraag sporten, gezellig in een leuke groep. Maar jullie zijn waarschijnlijk erg bescheiden en verlegen en durven niet zomaar op een groep af te stappen. Dus verrichten jullie de sportactiviteiten in het donker op de spullen van iemand anders , op een plek die daar niet voor bestemd is.

De tweede reden zou kunnen zijn dat jullie thuis geen lekker bed hebben. En daarom op een tijdstip waarop ieder normaal mens thuis in zijn eigen bed ligt te slapen, jullie er voor kiezen om een mat, eigendom van iemand anders, naar een vieze plek te slepen, en daarop jullie luie lichaam te ruste liggen.

De derde reden kan zijn, wat wij niet hopen, dat jullie er gewoon op uit zijn om de spullen van iemand anders , tot twee keer aan toe, moedwillig te vernielen. Een hoogspringmat waar veel jeugd met plezier hun sport op moeten uit oefenen. Een hoogspringmat die qua prijs niet zomaar te vervangen is.   Waarschijnlijk is de spaarpot van jullie ouders ook niet toereikend genoeg om een steentje bij te dragen in de vervanging van onze Hoogspring accommodatie. Daarom vragen we jullie, kom in het vervolg gewoon meetrainen  , op Dinsdag en Donderdag van 19.00 uur tot 20.30 uur. Maar blijf voortaan van onze spullen af.

Het bestuur van

Atletiekvereniging Wieringermeer.