Op zaterdag 4 september werden bij av Hollandia de Gerrit Vosblokaal en CD junioren gehouden. Een aantal atleten van onze vereniging waren aanwezig. En hebben op deze prachtige dag goede prestaties neergezet. Helaas waren er ook aantal kinderen niet aanwezig, die zich niet hadden afmeld bij het wedstrijdsecretariaat. We hopen dat dit de volgende keer beter gaat. 

Lees hier de uitslagen van de Gerrit Vosblokaal

Bij de meisjes pupillen C behaalde Sascha Schenk een eerste plaats op de meerkamp. Met een goede prestatie bij het balwerpen met 19.82 meter. Ook Bram de Jong bij de jongens C pupillen ging het balwerpen goed met 14.34 meter.

De beste prestatie bij het kogelstoten meisjes pupillen B, was voor Amber Velle met 5.63 meter. Op de 40 meter presteerde Amber van het Hoff goed met 8.01 seconden. De wedstrijd van de Gerrit Vosblokaal was voor Ralph Iliohan (jongens pupillen A1) zijn eerste wedstrijd. Het kogelstoten ging goed met 5.52 meter.  Bij de tweede jaars A pupillen liep Robin de Jong een goede 1000 meter in 4.19 minuten.

Bij de meisjes A eerste jaar evenaarde Monique Schoen haar PR bij het hoogspringen met 1.05 meter.  En bij kogelstoten ging de kogel van Annemarijn de Jong 5.18 meter ver.  Bij de tweede jaar pupillen A verbeterde Marjolein Zuidema haar persoonlijke record bij het hoogspringen en bracht het naar 1.20 meter.

Bij de junioren was alleen Pieter Rotgans komen opdagen.  Bij de C junioren behaalde Pieter Rotgans een vijfde plaats. De discus gooide Pieter maar liefst 29.39 meter ver.

Bij de einduitslag van de Gerrit Vosblokaal werd av Wieringermeer vijfde.