Na enige vertraging heeft av Hera de uitslagen van de 2e pupillencompetitie vrijgegeven. Gelukkig zijn nu alle uitslagen goed verwerkt. Via de link hieronder kan je de uitslagen zien van de meerkamp en de langeafstand. av Hera en de vrijwilligers bedankt voor deze zeer warme dag.

De diploma's die nog niet uitgereikt waren, worden door Hera meegenomen naar de 3e pupillencompetitie bij Noordkop te Den Helder.

Een aantal opmerkelijke prestaties van deze dag.

Veronique Bruin werd tweede bij meisjes pupillen B eb werd op de 600 meter zelfs eerste. Bij de C meisjes werd Sascha Schenk goed derde. Bij de meisjes B pupillen deden 34 meiden mee. Yannick Sijtsma werd goed vierde. Bij de eerste wedstrijd voor Jade Ilohan sprong ze goed ver met 2.75 meter. Bij de meisjes A1 had Monique Schoen een zeer sterke 60 meter in 9.79 seconden. Bij de meisjes A2 liep Daniël Geel sterk op de 1000 meter met een nieuwe PR in 4.22 minuten.

Ook bij de jongens pupillen goede tijden op de 1000 meter Koen Kiewiet liep  zijn eerste wedstrijd bij de pupillen B in 4.19 minuten en  Robin de Jong liep bij de jongens pupillen A2 ook in zijn eerste wedstrijd 4.05 minuten. Bij de jongens pupillen A1 werd Jari Sijtsma vijfde en bij de mini's werd Mauro Wolters zesde en een nieuwe PR op de 600 meter in 2.45 minuut.

Lees hier de uitslagen>>