Afgelopen weekend is een sportief weekend geweest voor leden van AV Wieringermeer.

Dag van de baanatletiek

Zaterdag 21 maart was de "Dag van de baanatletiek". Deze dag is georganiseerd door de Atletiekunie voor bestuurders, trainers en junioren van alle verenigigen. Deze editie gingen Jos Muller en Coen van der Geest naar verschillende workshops. 

In de ochtend gingen Jos en Coen naar een workshop van Gert Damcat, Nederlands bondcoach werpen. In de middag werd een korte workshop kogelstoten gehouden door Melissa Boekelman.

Bij het laatste deel van de dag ging Jos naar een workshop "speerwerpen" en Coen naar een workshop "variatie in lopen voor junioren".

 

Indoor Heereveen

Ook gingen er zaterdag een aantal atleten van onze vereniging richting AV Heereveen om aan een indoorwedstrijd deel te nemen.

Robin Post, Juliette Alisia Bruin, Veronique Bruin, Bloeme de Boer, Marit Hiemstra, Quincy Koeten en Ingmar Visser deden allen mee aan deze wedstrijd.

Bekijk hier alle uitslagen van de indoor.

Bekijk hier de foto's.

 

Dijkenloop

Op zondag 22 maart deed een flinke delegatie van onze vereniging mee aan de Dijkenloop. 

Lees hier een verslag van de wedstrijd.

Bekijk hier de foto's.

 

 

Coen SAV

Op zondag deden Robin Post en Coen van der Geest mee aan de werp wedstrijd bij SAV. Op het programma stonden kogelslingeren en discuswerpen.

Robin wierp met de discus (1kg) een afstand van 28,60 en met de slingerkogel (3kg) behaalde ze een afstand van 30,76m.

Coen zat in de tweede groep en wierp de disucs (2kg) naar 33,89m en de slingerkogel (7,26kg) belande op 32,15m in het gras.