GROOTEBROEK - Het zomerseizoen voor de baanatletiek is weer begonnen. Kon er vorige week nog geoefend worden met de trainingspakkenwedstrijd. Nu was het tijd voor het serieuze werk, de eerste wedstrijd van de pupillencompetitie. Atletiekvereniging Wieringermeer vertrok naar Grootebroek, waar Streker atletiekvereniging de organisatie in hadden had.
De jongens waren dit keer zwaar ondervertegenwoordigd. Er gingen twee jongens mee, tegenover vijftien meiden. Bij de jongens mini verbeterde Mike Geel zijn persoonlijk record bij het balwerpen naar 11.54 meter. Er was voor Mike een vierde plaats op de meerkamp.  Ook Bram de Jong gooide bij de jongens pupillen C goed bij het balwerpen met 13.42 meter. Bij de meisjes pupillen mini behaalde Veronique Bruin een derde plaats en Marlijn Sijtsma werd vierde. Op de 600 meter verbeterde Veronique haar persoonlijk record met negen seconden en bracht het naar 2.43 minuten. Bij het balwerpen behaalde Sascha Schenk een goede prestatie met 20.19 meter. Op de meerkamp behaalde ze een zilveren medaille door tweede te worden.  
.
.
Bij de meisjes B pupillen presteerde Vivian van Althuis goed op de 40 meter sprint in 7.5 seconden. Bij het verspringen sprong Jaimy Meyer 2.47 meter. Op de 1000 meter was het dit keer weer een gevecht tussen Alisia Bruin en Jaimy Meyer, dit ik was Jaimy net iets sneller in 4.33,1 minuten tegen 4.33,3 minuten voor Alisia.
.
.
Bij het balwerpen was er ook een goede prestatie voor Alisia met 16.89 meter. Bij de meisjes pupillen A1 was er een dikke persoonlijk record voor Monique Schoen op de 60 meter sprint. Het ging dit keer een halve seconden sneller in 9.7 seconden. Bij de tweede jaars meisjes A pupillen, presteerde Marjolein Zuidema goed bij het hoogspringen met 1.15 meter. Bij het kogelstoten waren eer ook persoonlijke records voor Robin Post en Danielle Geel met respectievelijk 6.38 meter en 5.38 meter.