Na de achtervolgingsloop van 10 juni is de stand van de competitie bijgewerkt. Bij de heren staat Coen van der Geest bovenaan met 17 punten. Gevolgd door Johan Bok en Patrick Kuperus met 15 punten.

Bij de dames staat Elles Wagenaar bovenaan met 16 punten. Gevolgd door Linda Tromp, Yvonne Groeneweg en Wendy Broers met 15 punten.

Bij de jongens staan Joost van Oers en Ralph Iliohan op de 1e plek met 25 punten. Gevolgd door Bo de Vries met 18 punten en Kevin Post met 15 punten.

Bij de meisjes staat Robin Post bovenaan met 19 punten. Gevolgd door Lizz de Vries met 16 punten en Jaimy Meyer met 15 punten.

De volgende loop die meetelt voor de interne competitie is de zomeravondbosloop in het Wierholt op 2 juli. Deze leuke loop in het nieuwe bos is wat zwaarder dan de bosloop omdat er wat meer hoogteverschil is in het nieuwe bos. Er zijn weer 2 punten te verdienen dus we hopen dat iedereen meedoet op deze avond.

 

Klik hier voor de volledige competitie.

 

Wijziging competitie:
De interne clubcompetitie liep voorgaande jaren van oktober tot oktober. Deze competitie wordt dit jaar verlengd van september tot en met december 2014 en zal vanaf 2015 per kalenderjaar lopen. De competitie wordt voor 2014 uitgebreid met 3 wedstrijden bij andere clubs in de omgeving voor de volwassenen naast de wedstrijden bij onze club. De jeugd mag uiteraard wel meedoen aan de wedstrijden  maar deze wedstrijden tellen voor de jeugd niet mee voor de interne competitie. Op 5 juli is de Kneesloop in Anna Paulowna. Deze loop wordt door AV Dokev georganiseerd op zaterdagavond en er is keuze uit 2 afstanden. De andere 2 lopen zijn op 14 december de Snertloop bij TAV’80, ook een vereniging in Hollands Kroon, in ’t Veld en op 31 december de Oudejaarsloop in Den Helder.