www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

29
Mei
Atletiekunie komt met eigen ledenpas
NOC*NSF heeft afscheid genomen van de Nationale Sportpas (NSP). Het project, waaraan ook de Atletiekunie deelnam, is geen succes gebleken. Volgens het bestuur van... Lees verder »
27
Mei
Land der fabelen
  Er zijn in Nederland veel “regels” in omloop die niet in het wedstrijdreglement worden genoemd. Deze fabelen zullen in de komende nieuwsbrieven aan bod komen, uiteraard met... Lees verder »
22
Mei
Kermisloop Wieringerwaard
Over de polder- en dorpswegen van Wieringerwaard wordt zondag 30 mei de jaarlijkse kermisloop gehouden. Vanaf 9.30 uur kunnen deelnemers zich aanmelden... Lees verder »
22
Mei
Instuifwedstrijd SV Noordkop
Op woensdag 19 Mei 2010 organiseerde SV Noordkop een instuifwedstrijd voor junioren A,B, Senioren en Masters. Twee atleten van A.V. Wieringermeer deden mee aan... Lees verder »
17
Mei
10EM van Schagen uitslag en foto's
Een aantal atleten van A.V. Wieringermeer e.o. hebben op 16 Mei 2010 meegedaan aan de 10EM van Schagen. De uitslagen van de 10EM van Schagen... Lees verder »
17
Mei
Sterke mannen en vrouwen gevraagd
Op vrijdag 21 mei is er weer een krachttraining. Hiervoor zijn we opzoek naar sterke mannen en vrouwen, die hun spieren willen laten werken.... Lees verder »
17
Mei
Luilak wandeling bij AVW (alleen leden en familie)
Op zaterdagochtend 22 mei, wordt de jaarlijkse wandeltocht gehouden. Dit keer wordt het voormalige eiland Wieringen aangedaan. Verzamelen om 5.00 uur ('s-ochtends) bij de manege... Lees verder »
14
Mei
Buiten-Sportinstuif bij av Wieringermeer
Sportservice Schagen komt op woensdag 26 mei naar de gemeente Wieringermeer voor de  "buiten-Sportinstuiven van dit jaar. Dit wordt gehouden op de Atletiekbaan van... Lees verder »
12
Mei
Instuifwedstrijden (aankomend)
10 oktober, Start'78 te Steenwijk Werp driekamp voor junioren en senioren. Aanvang 10.30 uur junioren CD overige aanvang 13.30 uur. Inschrijving op de dag... Lees verder »
10
Mei
10 Engelse Mijlen van Schagen
Op zondag 16 mei wordt in Schagen de 10 Engelse Miijlen gehouden. Tevens is er een trimloop over 10,7 en 5 ... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest