www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

24
Jun
Chronoloog CD miniblokaal 3 juli bij Hollandia
Zaterdag 3 juli wordt bij Hollandia te Hoorn de CD mini blokaal gehouden. Dit is voor de CD junioren een verplichte wedstrijd. Voor deze... Lees verder »
23
Jun
Chronoloog pupillencomp. Noordkop 26 juni 2010
Zaterdag 26 juni wordt bij Noordkop in Den Helder de derde pupillencompetitie wedstrijd van deze zomer gehouden. Dit is tevens de laatste wedstrijd bij... Lees verder »
21
Jun
Twee eerste plaatsen Veronique Bruin
Atletiekvereniging Edam organiseerde op 20 juni haar eerste pupillen en CD junioren wedstrijd. Veronique en Alisia Bruin deden aan deze wedstrijd mee. Bij meisjes... Lees verder »
18
Jun
Trainingen Agriport voor niet Leden
Zondag 3 oktober wordt de zevende editie van de Agriport A7 halve marathon van Wieringerwerf gehouden. Atletiekvereniging Wieringermeer biedt niet-leden aan, om van eind... Lees verder »
16
Jun
Rabo Fietssponsortocht
Op 12 juni hebben een aantal fietsers voor AVW de fietstocht van de Rabobank gedaan om € 250,- in te zamelen voor AVW. Piet van... Lees verder »
13
Jun
Clubrecord Margret van Kampen en Elles Wagenaar
Vrijdag 11 juni werd bij av Hera de vierde wedstrijd van het SchadenbergCircuit gehouden. Na een hele dag regen klaarde het in de avond... Lees verder »
11
Jun
Uitslagen 2e pupillencompetitie
Na enige vertraging heeft av Hera de uitslagen van de 2e pupillencompetitie vrijgegeven. Gelukkig zijn nu alle uitslagen goed verwerkt. Via de link hieronder... Lees verder »
08
Jun
Trainingen ivm Avond4daagse (UPDATE!!)
De training van vanavond (dinsdag 08-06-2010) gaat niet door voor de jeugd die traint van 18:00u tot 19:00u. Dit is besloten ivm met de verwachtte... Lees verder »
02
Jun
Fietser gezocht voor RaboFiets sponsortocht
AVW heeft zich aangemeld voor de RaboFietssponsortocht die plaatsvindt op zaterdag 12 juni 2010. Onze club kan starten vanuit Wieringerwerf.   Als 10 personen meefietsen... Lees verder »
02
Jun
Update 2e pupillencompetitie bij av Hera te Heerhugowaard
Op 5 juni organiseert atletiekvereniging Hera uit Heerhugowaard de tweede wedstrijd uit de pupillencompetitie. De wedstrijd begint om 11.00 uur met de estafettes. Av... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest