www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

19
Sep
Werken als vrijwilliger tijdens Londen 2012?
Werken als vrijwilliger tijdens Londen 2012? Het is vanaf nu (15-9) mogelijk om te solliciteren als vrijwilliger. Op 15 september start de selectie voor vrijwilligers tijdens... Lees verder »
19
Sep
Uitslagen 26e Dam tot Dam loop
Een aantal atleten van onze vereniging gingen de uitdaging van de 26e Dam tot Dam loop aan. Bij de vrouwen 55+ was Joke van... Lees verder »
17
Sep
15e looptrainersdag 13 november
Looptrainersdag 2010 15e Looptrainersdag op 13 november in Nijmegen Op zaterdag 13 november 2010 wordt voor de 15e maal de Looptrainersdag gehouden. Op deze jaarlijkse kennis-... Lees verder »
16
Sep
Trainerscongres
Schrijf je nu in voor het Trainerscongres 'London Calling!' Heb je altijd al eens een clinic of een workshop van een absolute topcoach willen meemaken?... Lees verder »
15
Sep
Werp meerkamp bij Eindhoven atletiek
EINDHOVEN - Eindhoven atletiek organiseerde op 11 september een werpmeerkamp voor junioren, senioren en veteranen. Karin van Wieren en Jos Muller deden aan deze... Lees verder »
13
Sep
2e Plaats Sascha in Edam
Het was een druk weekend. Er waren wedstrijden in Heerhugowaard, Castricum en Edam. Bovendien was er nog een dag eerder de finales van de... Lees verder »
08
Sep
Grote Club Actie
De grote clubactie gaat weer beginnen! Atletiekvereniging Wieringermeer doet hier uiteraard ook aan mee. De jeugd gaat lopen voor onze club en hiervoor in ruil... Lees verder »
04
Sep
Tweede Swimrun Wieringermeer
Op zondag 26 september organiseert atletiekvereniging Wieringermeer in samenwerking met Zwembad de Terp in Wieringerwerf de tweede Zwemloop van de Wieringermeer. Dit evenement is... Lees verder »
02
Sep
Uitslagen Gerrit Vosblokaal 04-09-2010
Op zaterdag 4 september werden bij av Hollandia de Gerrit Vosblokaal en CD junioren gehouden. Een aantal atleten van onze vereniging waren aanwezig. En... Lees verder »
29
Aug
Familiedag 25 september
Dit jaar is de familiedag weer in zicht zaterdag 25 september, er zijn hier 4 spellen en een springkussen waar iedereen gebruik van... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest