www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

19
Okt
Uitslagen onderlinge wedstrijd + 3000m bekend!
Met een dreigende lucht en een zeer nat grasveld was het een geslaagde avond. Zowel bij de jeugd als bij de 3000m bleef... Lees verder »
15
Okt
6e veldloop van Abbekerk
De Abbekerker Lambertschager IJsvereniging (ALIJV) organiseert zondag 17 oktober een veldloop. De sportievelingen kunnen de hardloopschoenen tevoorschijn halen. De organisatie heeft weer een mooi en gevarieerd parcours... Lees verder »
13
Okt
Opnieuw vernieling hoogspringmat!
Ondanks de publicatie in de Wieringermeerbode, het slot op het hek en aangifte bij de politie is de hangjeugd toch weer in actie gekomen... Lees verder »
11
Okt
Korting op entree voor Aqua Zoo
Hallo Kinderen en ouders, maar ook atleten met kinderen en/of kleinkinderen, Wij kunnen als vereniging kaarten bestellen voor Aqua Zoo in Friesland. Je betaald dan 7,50... Lees verder »
06
Okt
Chocolademelk na het hardlopen
Chocolademelk werkt beter voor de spieropbouw na het sporten dan sportdrank. Dit blijkt uit een recent onderzoek van de University of Connecticut's Department of Nutritional Sciences. ... Lees verder »
06
Okt
Iedere woensdagavond trainen in Omnisport (Indooratletiek)
Vanaf de 1e woensdag in oktober en daarna elke woensdagavond,(06,13,20,27 oktober 03,10,17,24 november , 01,08,22 december) kan er atletiek training gedaan worden in Omnisport (Apeldoorn).... Lees verder »
03
Okt
Grote deelname Agriport A7 1/2 marathon
De agriport A7 Halve marathon kon zich verheugen op een groot deelnemersveld. Dit kwam waarschijnlijk mede door het mooie weer.  En de meeste deelnemers... Lees verder »
30
Sep
3-kamp met lange afstand
Dinsdag 19 oktober organiseert a.v. Wieringermeer e.o. een 3-kamp met lange afstand. Na de 3-kamp is er voor de jeugd en ouderen nog... Lees verder »
26
Sep
Swimrun groot succes!
De tweede editie van de Swimrun is alweer voorbij dit jaar! Met een grotere opkomst dan vorig jaar gingen veel atleten snel van start... Lees verder »
20
Sep
4e plaats Sascha Schenk pupillenfinale
In Amsterdam organiseerde AAC de finale voor de pupillen. Sascha Schenk was de enige deelnemer van onze vereniging die mee mocht doen. Sascha had... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest