www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

20
Nov
Stem ook op Floortje, Luca en Jetske
De gemeente Hoorn houd ieder jaar een sportverkiezing voor ploegen en individuele sporters binnen hun gemeente. Bij de categorie Sportjeugdploeg meisjes is ook de meisjes... Lees verder »
19
Nov
Cruyff Foundation en Atletiekunie promoten atletiek in de wijk (Atletiekunie)
Woensdagochtend 17 november 2010 hebben de Cruyff Foundation en de Atletiekunie een convenant getekend waarin afgesproken is samen op te trekken om atletiek op... Lees verder »
14
Nov
Foto's Dijkgatboscross
De foto's van de Dijkgatboscross zijn via de onderstaande link te bekijken. Bekijk hier de foto's. Lees verder »
09
Nov
Jeugdtraining vervalt ivm Sintmaarten
Aanstaande donderdag zal de training voor de jeugd die traint van 18:00 tot 19:00 uur komen te vervallen. Dit is in verband met het Sint... Lees verder »
08
Nov
Definitieve uitslag 1e jeugdCross competitie bij Aro'88
  Op het recreatiegebied “De Leijen” in Hensbroek werd de eerste  wedstrijd van een serie van 3 crosswedstrijden gehouden. ARO’88 had dit keer het recreatiegebied als... Lees verder »
04
Nov
Binnentraining Jeugd
Vanaf donderdag 4-11-2010 traint de jeugd op donderdagavond binnen. De training is gewoon van 18:00 uur tot 19:00 uur in de sporthal "De Zuiderzeehal". Op dinsdag... Lees verder »
30
Okt
Foto's Parcours Dijkgatbos
  De foto's van het parcours van de DijkgatbosCross zijn verwijderd. Hieronder alleen nog een aantal foto's van het Dijkgatbos.   Het Dijkgatbos, Dijkgatweide, 't Wierholt en... Lees verder »
26
Okt
Trainingsweekend 2011
Wij zijn op zoek gegaan naar een leuke accommodatie om volgend jaar te overnachten tijdens het trainingsweekend. We hebben in Drenthe, Schoonoord een groepsaccommodatie gevonden. De... Lees verder »
22
Okt
CrossCircuit: Anko, Margret en Elles in de prijzen.
St GeorgeCross De laatste wedstrijd van het crosscircuit was door het polderlandschap van de Wogmeer. Voor de senioren vrouwen en mannen stond een 8,2 km... Lees verder »
22
Okt
Uitslagen onderlinge wedstrijd 19-10-2010 jeugd met punten.
Op deze pagina staan de uitslagen van de jeugd per categorie. Waarbij de pupillen mini ondergebracht zijn bij de pupillen C. Aan de meerkamp... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest