www.avwieringermeer.nl | Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.
E-mailadres: info@avwieringermeer.nl

Nieuws

07
Feb
Univé Jeugd Indoor 2014
Op zaterdag 15 februari 2014 organiseert A.V. Wieringermeer e.o. de tweede editite van de Univé Jeugd Indoor. Meer informatie is over de indoor is... Lees verder »
22
Jan
Start to Run - Begint op 8 maart
Begin met hardlopen Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Hardlopen is goed voor je conditie, je... Lees verder »
20
Jan
Podiumplaatsen Jeugd bij indoor Noordkop
      DEN HELDER - Zondag 19 januari organiseerde atletiekvereniging Noordkop een indoorwedstrijd voor de Jeugd en Senioren. De meeste deelnemers moesten bij de jeugd gevonden... Lees verder »
11
Jan
Foto's en uitslagen 2e jeugdcross AVW
Op 11 januari 2014 heeft Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. de 2e jeugdcross georganiseerd in het Dijkgatbos. De uitslagen zijn hier te vinden. Klik hier om de... Lees verder »
16
Dec
Maarten Gijsbers eerste en Juliette Bruin tweede en derde bij Triple IT indoor gala
ALKMAAR - Zaterdag 14 december was de wielerbaan van Alkmaar weer veranderd in een atletiekarena. Met 630 inschrijvers uit het hele land kon de... Lees verder »
16
Dec
Kerstvakantie jeugd vanaf 19 december
De laatste training van het jaar is op dinsdag 17 december. Ivm met kerstvieringen op verschillende scholen valt de jeugdtraining (18:00 tot 19:00 uur) op... Lees verder »
02
Dec
Geen jeugdtraining op 5 december
Op donderdag 5 december is er in verband met pakjesavond voor de jongste jeugd geen training. Het gaat om de jeugd die traint van 18:00... Lees verder »
24
Nov
Uitslagen en foto's Werp 3-kamp
Atletiekvereniging Wieringermeer heeft een nieuwe start gemaakt met werpwedstrijden op de baan. Vandaag was de aftrap met op het programma een werp 3-kamp met... Lees verder »
12
Nov
Uitslag en foto's Dijkgatsboscross
WIERINGERWERF - Afgelopen weekend werd in Wieringerwerf één van de mooiste crossen gehouden. De DijkgatbosCross georganiseerd door atletiekvereniging Wieringermeer kon rekenen op... Lees verder »
12
Nov
De Grote Clubactie 2013 + uitslag
De Grote Clubactie loopt ten einde en we hebben tot op heden 166 loten verkocht, weer een mooie opbrengst voor onze clubkas. Alle leden die... Lees verder »
Ontwikkeld door C.G.P. van der Geest